Spoedeisende Hulp

Huisarts
Als u met spoed medisch advies nodig heeft, belt u altijd eerst met uw huisarts of buiten kantooruren met de  Huisartsenpost.
De huisarts of de Huisartsenpost stuurt u zo nodig door naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

112
Als de situatie zeer ernstig is en u niet kunt wachten op de huisarts, belt u het alarmnummer 112 en vraagt u om een ambulance.


 

Spoedeisende Hulp Dordwijk
De afdeling Spoedeisende Hulp op locatie Dordwijk is 24 uur per dag geopend. U kunt hier alleen terecht na verwijzing door de huisarts (of na kantooruren de huisartsenpost) en uiteraard als u met de ambulance komt. 

 
Spoedeisende hulp Zwijndrecht
De afdeling Spoedeisende Hulp op locatie Zwijndrecht is geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. U kunt hier alleen terecht na verwijzing door de huisarts (of na kantooruren de huisartsenpost) en uiteraard als u met de ambulance komt.

EHBO-post locatie Sliedrecht
De EHBO-post op locatie Sliedrecht is van maandag tot en met vrijdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. U kunt hier alleen terecht na doorverwijzing door de huisarts. Op de EHBO-post werkt een arts in opleiding onder supervisie van een chirurg, en een verpleegkundige. 

Huisartsenpost
Heeft u 's avonds, 's nachts of in het weekend dringend een huisarts nodig, dan kunt u terecht bij de Huisartsenpost op locatie Dordwijk. De Huisartsenpost is gevestigd bij de Spoedeisende Hulp. De Huisartsenpost is bedoeld voor bewoners uit de regio Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht, Groot Ammers, Streefkerk, Nieuw Lekkerland en Kinderdijk.

U kunt alleen op afspraak naar de huisartsenpost. Bel dus altijd eerst voor een afspraak voordat u komt via nummer (078) 654 26 00. Bezoekers van de Spoedeisende Hulp locatie Dordwijk worden buiten kantoortijden ook eerst opgevangen op de Huisartsenpost.

Waarom u soms wat langer moet wachten bij de Spoedeisende Hulp

 

Contact

Spoedeisende Hulp
Karel Lotsyweg 8 Dordrecht (locatie Dordwijk)

Huisartsenpost
Karel Lotsyweg 8 Dordrecht (locatie Dordwijk) Telefoon: (078) 20 200 20