Bereikbaarheid locatie DordwijkAlbert Schweitzerplaats 25
3318 AT Dordrecht
Tel: (078) 654 11 11
Openingstijden: Het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend.  Bereikbaarheid parkeerterrein
Komt u vanaf de N3 dan ligt het gezamenlijke parkeerterrein van het ziekenhuis, de sporthal en het zwembad vrijwel direct aan uw rechter hand. Dit staat met borden aangegeven. Komt u vanaf Sterrenburg, dan gaat u door de tunnel heen en slaat u bij de rotonde aan het eind van de tunnel links af. Om het parkeerterrein te bereiken slaat u vervolgens nogmaals links af. Het parkeerterrein staat met borden aangegeven.

Bereikbaarheid Kiss & Ride-terrein
Wanneer u slecht ter been bent, kunt u worden afgezet bij de Kiss & en Ride-zone voor de hoofdingang. Om bij de Kiss en Ride-zone te komen, neemt u vanaf de N3 de eerste afslag op de rotonde. Dit is de parallelweg die over de tunnel heen loopt. De Kiss & Ride-zone ligt dan aan uw linker kant.
Komt u vanaf Sterrenburg, dan gaat u door de tunnel heen en gaat u bij de rotonde aan het eind van de tunnel bijna helemaal rond en neemt u de parallelbaan die over de tunnel heen gaat. De Kiss & Ride-zone ligt dan aan uw linker kant.