A. (Annemieke) Ansems

Per 1 februari 2016 ben ik SEH-arts in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Hiervoor heb ik als gewerkt op de SEH van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. Dat is ook de plek waar ik ook met veel plezier mijn SEH-opleiding heb gevolgd.

Oorspronkelijk kom ik uit Brabant en ben daar recent ook weer gaan wonen. Mijn voorkeur gaat uit naar werken op een grote SEH waarbij het belangrijk is om snel een adequate inschatting te maken en efficiënt te handelen, zodat de zorg gestroomlijnd loopt. Hierin komt de expertise van een SEH-arts mijn inziens het meest tot zijn recht.

Ik heb specifieke affiniteit met het gebruik van de echo op de SEH. Het is een patiëntvriendelijk, veelzijdig en efficiënt hulpmiddel om bij sommige patiënten snel een diagnose te kunnen stellen, danwel uit te sluiten. Ik draag daarom graag bij aan de introductie van de echo op deze SEH.
 

Aanstelling:
Februari 2016
 

Opleiding:

  • Studie Geneeskunde aan Radboud Universiteit Nijmegen
  • Opleiding tot SEH-arts in Rijnstate ziekenhuis in Arnhem

 
Nevenactiviteiten:

  • Secretaris Landelijke Onderwijscommissie NVSHA
     

Lidmaatschappen:

  • NVSHA

 
Publicaties

  • Critical Care 2015. 19:194. ‘The association between time to antibiotics and relevant clinical outcomes in emergency department patients with a suspected infection stratified by disease severity: a prospective multi-center study.’ Bas de Groot, MD, PhD, Annemieke Ansems, MD, Daan Gerling, MSc,Douwe Rijpsma, MD, Paul van Amstel, MSc, Durk Linzel, MD, Piet Kostense, Marianne Jonker and Evert de Jonge, MD, PhD.
BIG registratie: 79911635501

U bent nu hier

HomepageSpecialismenSpoedeisende HulpSEH-artsenA. (Annemieke) Ansems
Naar boven

Contact

U kunt alleen op afspraak naar de huisartsenpost. Bel dus altijd eerst voor een afspraak voordat u komt via nummer (078) 20 200 20.

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in