OK & Anesthesie

Hou jij van dynamiek, teamwork en kun je snel schakelen? Dan is een baan op de OK echt iets voor jou! Voor onze OK en anesthesie collega’s is geen dag hetzelfde. Binnen dit hechte team zijn volop functie-en doorgroeimogelijkheden.

Op onze locatie in Dordrecht hebben we negen operatiekamers: zes normale OK’s, twee endosuites voor kijkoperaties en een hybride OK. Daarnaast is er een angiokamer (radiologische kamer). In Zwijndrecht hebben we zes operatiekamers voor short stay, dagbehandeling en laag complexe operaties. Als medewerker van onze OK ben je op beide locaties inzetbaar. Maar waar je ook werkt, overal werk je samen aan de beste zorg.

Cruciale rol

Iedereen op de OK heeft een cruciale rol. Van arts tot operatieassistent, van planning tot logistiek en van anesthesie tot schoonmaak. De een kan niet zonder de ander, je hebt elkaar allemaal nodig. Het is dus geen wonder dat deze club collega’s volledig ingespeeld is op elkaar. De sfeer in het team wordt door onze collega’s beschreven als betrokken, gelijkwaardig, veilig en geborgen. Lijkt het je wat om onze collega te worden? Bekijk de vacatures en wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team!

Vacatures OK en Anesthesie

Anesthesiemedewerker

24-36 uur per week

Jaarinkomen (fulltime): €50.481 - €71.172

Verkoeververpleegkundige in opleiding

32-36 uur per week

Sluitingsdatum: 03-06-2024

Verkoeververpleegkundige

20-36 uur per week

Jaarinkomen (fulltime): €44.783 - €63.556

Naar boven