OK & Anesthesie

Hou jij van dynamiek, teamwork en kun je snel schakelen? Dan is een baan op de OK echt iets voor jou! Voor onze OK en anesthesie collega’s is geen dag hetzelfde. En binnen dit hechte team zijn volop functies en doorgroeimogelijkheden.

Op onze locaties in Dordrecht hebben we negen operatiekamers: zes normale OK’s, twee endosuites voor kijkoperaties en een hybride OK. Daarnaast is er een angiokamer (radiologische kamer). In Zwijndrecht hebben we zes operatiekamers voor short stay, dagbehandeling en laag complexe operaties. Als medewerker van onze OK ben je op beide locaties inzetbaar. Maar waar je ook werkt, overal werk je samen aan de beste zorg.

Cruciale rol

Iedereen op de OK heeft een cruciale rol. Van arts tot operatieassistent, van planning tot logistiek en van anesthesie tot schoonmaak. De een kan niet zonder de ander, je hebt elkaar allemaal nodig. Het is dus geen wonder dat deze club collega’s volledig ingespeeld is op elkaar. De sfeer in het team wordt door onze collega’s beschreven als betrokken, gelijkwaardig, veilig en geborgen.

Wel verpleegkundige, maar nog niet gespecialiseerd?

Wil jij op de OK werken en heb je je diploma voor verpleegkundige op zak? Tal van mogelijkheden, hier bij het ASz. Meer weten?

Naar boven