De opleidingsmarkt was een groot succes!

Op vrijdag 8 maart 2024 vond onze jaarlijke opleidingsmarkt plaats! Vele bezoekers stapten in onze ASz express en ontdekten welke routes allemaal mogelijk zijn binnen het ziekenhuis.

Heb je een vraag over een van de opleidingen of beroepen in ons ziekenhuis? Stuur deze dan naar werken@asz.nl.

Tot volgend jaar! 

Opleidingen op mbo-, hbo- en wo-niveau

Er zijn zoveel studies waar je uit kunt kiezen, wij helpen je graag een handje op weg bij je keuze! De opleidingsmarkt laat je kennismaken met opleidingen op mbo-, hbo- en wo-niveau. Onze collega’s kunnen je precies vertellen welke route je moet volgen voor een bepaald beroep en hoe het is om na je studie aan de slag te gaan in het ziekenhuis.

In gesprek met (oud)studenten

Je kunt van 16:00 tot 20:00 uur instappen op onze locatie Dordwijk (Albert Schweitzerplaats 25 in Dordrecht) waar jouw studiekeuzereis begint. Wandel rustig rond en praat bij de verschillende haltes met (oud)studenten. Zij kunnen je uit eigen ervaringen vertellen hoe de opleiding in elkaar zit en antwoord geven op al jouw vragen. Waarom hebben ze voor die opleiding gekozen? Wat viel tegen en wat viel mee? Wat is de verhouding tussen theorie en praktijk? Vraag maar raak!

Rondleidingen & challenges

Naast de haltes die je kunt bezoeken, vinden er inspirerende studiekeuzesessies en verschillende rondleidingen plaats. Altijd al willen weten hoe een bepaalde afdeling er in het echt uitziet? En wat onze collega´s daar dagelijks doen? Dit is je kans!

Naast de sessies en rondleidingen zijn er ook nog andere toffe uitstapjes die je tijdens je studiekeuzereis kunt maken. Zo kun je meedoen aan leuke challenges en diverse (fictieve) handelingen zoals bloedprikken.

Dit kun je uit onze opleidingsmarkt halen

  • Krijg een goed overzicht van (zorg)opleidingen op mbo-, hbo- en wo-niveau.
  • Laat je inspireren door onze enthousiaste collega’s en studenten.
  • Ontdek welke route bij je past.
  • Zet een volgende stap in jouw studiekeuze.

Vragen?
Heb je vragen over onze opleidingsmarkt? Laat het ons weten via werken@asz.nl. Wil je alvast onze collega’s ontmoeten en meer weten over werken in ons ziekenhuis? Volg dan onze socials!

Zorg met hoofd, hart en ziel

Naar boven