Kom naar onze opleidingsmarkt op vrijdag 8 maart 2024!

Weet je nog niet wat je wil gaan studeren maar lijkt een toekomst in de (ziekenhuis)zorg je wel wat? Of ben je op zoek naar een vervolgopleiding? Kom dan naar onze opleidingsmarkt! Op vrijdag 8 maart nemen we je graag mee in onze ASz express en laten we je zien welke routes allemaal mogelijk zijn binnen het ziekenhuis! Stap bij ons in en laat je inspireren.

Op de opleidingsmarkt vind je ruim 50 opleidingen. Onze collega’s helpen je graag bij het vinden van de studie die het best bij je past.

Updates ontvangen?
Wil je in de weken voor de opleidingsmarkt op de hoogte worden gehouden van de laatste updates? Meld je dan hieronder alvast aan (ook zonder aanmelding kun je de opleidingsmarkt bezoeken)! 

Meld je alvast aan!

Opleidingen op mbo-, hbo- en wo-niveau

Er zijn zoveel studies waar je uit kunt kiezen, wij helpen je graag een handje op weg bij je keuze! De opleidingsmarkt laat je kennismaken met opleidingen op mbo-, hbo- en wo-niveau. Onze collega’s kunnen je precies vertellen welke route je moet volgen voor een bepaald beroep en hoe het is om na je studie aan de slag te gaan in het ziekenhuis.

In gesprek met (oud)studenten

Je kunt van 16:00 tot 20:00 uur instappen op onze locatie Dordwijk (Albert Schweitzerplaats 25 in Dordrecht) waar jouw studiekeuzereis begint. Wandel rustig rond en praat bij de verschillende haltes met (oud)studenten. Zij kunnen je uit eigen ervaringen vertellen hoe de opleiding in elkaar zit en antwoord geven op al jouw vragen. Waarom hebben ze voor die opleiding gekozen? Wat viel tegen en wat viel mee? Wat is de verhouding tussen theorie en praktijk? Vraag maar raak!

Rondleidingen & challenges

Naast de haltes die je kunt bezoeken, vinden er inspirerende studiekeuzesessies en verschillende rondleidingen plaats. Altijd al willen weten hoe een bepaalde afdeling er in het echt uitziet? En wat onze collega´s daar dagelijks doen? Dit is je kans!

Naast de sessies en rondleidingen zijn er ook nog andere toffe uitstapjes die je tijdens je studiekeuzereis kunt maken. Zo kun je meedoen aan leuke challenges en diverse (fictieve) handelingen zoals bloedprikken.

Dit kun je uit onze opleidingsmarkt halen

  • Krijg een goed overzicht van (zorg)opleidingen op mbo-, hbo- en wo-niveau.
  • Laat je inspireren door onze enthousiaste collega’s en studenten.
  • Ontdek welke route bij je past.
  • Zet een volgende stap in jouw studiekeuze.

Vragen?
Heb je vragen over onze opleidingsmarkt? Laat het ons weten via werken@asz.nl. Wil je alvast onze collega’s ontmoeten en meer weten over werken in ons ziekenhuis? Volg dan onze socials!

Zorg met hoofd, hart en ziel

Naar boven