Kijk de online opleidingsmarkt terug!

De jaarlijkse opleidingsmarkt vond dit jaar (wederom) plaats in een online jasje. Echter presenteerden wij deze nu live aan jullie! Op donderdag 3 februari organiseerden wij onze online opleidingsmarkt. Je ‘ontmoette’ onze collega’s in een live sessie waar zij een aantal van onze beroepen presenteerden. Dé manier om informatie over diversie opleidingen te ontvangen. 
 

Hieronder kun je de uitzending per opleidingsniveau terugkijken.

MBO-opleidingen: Klik hier voor de uitzending

HBO-opleidingen: Klik hier voor de uitzending

WO-opleidingen: Klik hier voor de uitzending

Wat ga jij doen na de middelbare school?

Dat is misschien wel de meest gestelde vraag aan scholieren die op het punt staan de middelbare school te verlaten. En het antwoord op die vraag is niet gemakkelijk. Er zijn zoveel opleidingen waar je uit kunt kiezen. Wij – als groot ziekenhuis in de regio Drechtsteden – helpen jou graag bij je keuze. Of je nu vmbo, havo of vwo hebt gedaan, een toekomst in de (ziekenhuis)zorg is altijd een goede keuze.

Waarom dat zo is? Dat lieten we zien in de live opleidingsmarkt op 3 februari. Met korte interviews, mooie vlogs en toffe items van onze medewerkers gaf presentatrice (en onze eigen verpleegkundige) Kimberley je een kijkje in de keuken van ons ziekenhuis. 

Programma opleidingsmarkt via Teams

17:30 – 18:00 – MBO-opleidingen

18:30 – 19:00 – HBO-opleidingen

19:30 – 20:00 – WO-opleidingen

Acht opleidingen

In de online opleidingsmarkt kwamen de volgende acht opleidingen aan bod: 

Natuurlijk hebben we nog veel meer mooie beroepen en opleidingen binnen het Albert Schweitzer ziekenhuis. Ben je hier benieuwd naar? Klik dan hier voor meer informatie.

Meer weten?

Heb je vragen over onze online opleidingsmarkt?  Vertel het ons via werken@asz.nl of stuur een appje naar 06 22 89 33 89. En wil je alvast onze collega’s ontmoeten en meer weten over werken in het ziekenhuis? Volg dan onze socials!

Kijk de online opleidingsmarkt van 2020 terug!

Kijk hieronder de online opleidingsmarkt van 2020 terug.

Zorg met hoofd, hart en ziel

Naar boven