De opleidingsmarkt was een succes!

Het was een groot succes! Op vrijdag 10 maart namen we je van 16:00 tot 20:00 uur mee in onze ASz express en lieten zien welke routes allemaal mogelijk zijn binnen het ziekenhuis. Collega´s van verschillende afdelingen stonden klaar om schoolverlaters te helpen bij hun studiekeuze. Het was een feestje!

Bekijk hieronder de aftermovie!

Opleidingen op MBO-, HBO- en WO-niveau

Er zijn zoveel studies waar je uit kunt kiezen, wij helpen je graag een handje op weg bij je keuze! De opleidingsmarkt laat je kennismaken met opleidingen op MBO-, HBO- en WO-niveau. Onze collega’s kunnen je precies vertellen welke route je moet volgen voor een bepaald beroep en hoe het is om na je studie aan de slag te gaan in het ziekenhuis.

In gesprek met (oud)studenten

Je kunt van 16:00 tot 20:00 uur instappen op onze locatie Dordwijk (Albert Schweitzerplaats 25 in Dordrecht) waar jouw studiekeuzereis begint. Wandel rustig rond en praat bij de verschillende haltes met (oud)studenten. Zij kunnen je uit eigen ervaringen vertellen hoe de opleiding in elkaar zit en antwoord geven op al jouw vragen. Waarom hebben ze voor die opleiding gekozen? Wat viel tegen en wat viel mee? Wat is de verhouding tussen theorie en praktijk? Vraag maar raak!

Rondleidingen & challenges

Naast de haltes die je kunt bezoeken, vinden er inspirerende studiekeuzesessies en verschillende rondleidingen plaats. Altijd al willen weten hoe een bepaalde afdeling er in het echt uitziet? En wat onze collega´s daar dagelijks doen? Dit is je kans!

Naast de sessies en rondleidingen zijn er ook nog andere toffe uitstapjes die je tijdens je studiekeuzereis kunt maken. Zo kun je meedoen aan diverse (fictieve) handelingen zoals bloedprikken. En kun je meedoen aan een leuke fotochallenge (met prijs).

Wil je in de weken voor de opleidingsmarkt op de hoogte worden gehouden van de laatste updates? Meld je dan hieronder alvast aan (ook zonder aanmelding kun je de opleidingsmarkt bezoeken)! 

Meld je alvast aan!

Dit kun je uit onze opleidingsmarkt halen

  • Krijg een goed overzicht van (zorg)opleidingen op MBO-, HBO- en WO-niveau.
  • Laat je inspireren door onze enthousiaste collega’s en studenten.
  • Ontdek welke route bij je past.
  • Zet een volgende stap in jouw studiekeuze.

Vragen?
Heb je vragen over onze opleidingsmarkt? Laat het ons weten via werken@asz.nl of stuur een appje naar 06 22 89 33 89. Wil je alvast onze collega’s ontmoeten en meer weten over werken in ons ziekenhuis? Volg dan onze socials!

Kijk de live opleidingsmarkt van 2022 terug!

Hieronder kun je de live uitzending van 2022 per opleidingsniveau terugkijken.

MBO-opleidingen: Klik hier voor de uitzending

HBO-opleidingen: Klik hier voor de uitzending

WO-opleidingen: Klik hier voor de uitzending

Zorg met hoofd, hart en ziel

Naar boven