Kijk mee naar Opleidingsmarkt TV

Dit jaar organiseren we onze jaarlijkse opleidingsmarkt - vanwege corona – online, in een flitsende online uitzending van een uur. Met korte interviews en leuke items krijg je een beeld van verschillende beroepen in het ziekenhuis én informatie over acht opleidingen.

Wat ga jij straks doen?

Dát is misschien wel de meest gestelde vraag aan scholieren die op het punt staan de middelbare school te verlaten. Het antwoord op die vraag is niet voor iedereen even makkelijk. Er zijn superveel opleidingen om te kiezen! Wij – als groot ziekenhuis in de regio Drechtsteden – helpen jou graag bij je keuze, want wat ons betreft is het helemaal niet zo moeilijk… Want of je nu vmbo, havo of vwo hebt gedaan, een toekomst in de (ziekenhuis)zorg is altijd een goede keuze.

Waarom? Dát laten we je zien tijdens Opleidingsmarkt TV! In deze flitsende uitzending krijg je een kijkje in de keuken van ons ziekenhuis. Met korte interviews en leuke items geeft presentator Tim Ketting je een beeld van verschillende beroepen in het ziekenhuis én informatie over acht opleidingen.

Acht opleidingen

In ‘Opleidingsmarkt TV’ komen de volgende acht opleidingen aan bod:

Ook als je al weet welke opleiding jouw specifieke interesse heeft, is het de moeite waard om de hele uitzending te kijken. Het geeft namelijk op een leuke manier een goed beeld van de diversiteit en het (samen)werken in een ziekenhuis.

Wat vond jij ervan?

Na afloop de uitzending zijn we heel erg benieuwd naar jouw mening! Met jouw beoordeling en tips kunnen we Opleidingsmarkt TV volgend jaar nog interessanter maken. Wil je de korte vragenlijst invullen, met slechts drie vragen, om ons te laten weten wat je ervan vond?

Geef jouw mening

Meer weten?

Heb je vragen over onze opleidingen ? Laat het ons weten via opleidingsmarkt@asz.nl
Wil je meer weten over werken in het ziekenhuis volg ons dan op social media. 

Naar boven