Flexibel werken

Heb je ervaring in de zorg, ben je veel vrijheid gewend en wil je meerdere afdelingen in het ziekenhuis zien? Of ben je minimaal 18 jaar en zoek je een zinvolle bijbaan? Flexibel werken is dan misschien iets voor jou! Vanuit het ASz zet het Flexbureau zich keihard in afdelingen en medewerkers met elkaar te verbinden. Afhankelijk van jouw wensen, vaardigheden en ervaring kan het Flexbureau je aan werk helpen in uiteenlopende functies, van verpleegkundige tot aan schoonmaker en poli-assistent.

Het Flexbureau is de interne uitzendorganisatie van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Afdelingen hebben soms behoefte aan tijdelijke inzet van medewerkers, bijvoorbeeld door ziekte of door pieken in het werkaanbod. Die afdelingen kunnen aankloppen bij het Flexbureau. Jij als werknemer kunt ook aangeven waar je naar op zoek bent, waar jij blij van wordt. Het Flexbureau doet haar uiterste best de juiste match te maken tussen afdeling en werknemer.

Wat betekent het voor jou?

Het voordeel van werken via het Flexbureau is dat je op verschillende afdelingen aan de slag kunt, zodat je je ervaring zoveel mogelijk kunt uitbreiden. Aan dynamiek geen gebrek! Flexibel werken is daarom een goede manier om ervaring op te doen en je cv uit te breiden. En vergeet de vrijheid die je hebt niet, want bij ons Flexbureau krijg je veel ruimte je eigen werktijden te bepalen, natuurlijk wel in goed overleg.

Hoe zit het met je arbeidsvoorwaarden?

Als flexmedewerker bij het ASz krijg je een oproepcontract voor bepaalde tijd. Het salaris van flexmedewerkers is gelijk aan dat van vaste medewerkers en afhankelijk van je ervaring en competenties. Je spreekt met ons een minimaal aantal uren per maand af waarop je inzetbaar bent en wij doen ons uiterste best aan je wensen te voldoen. Is meer uren een optie, dan is dat natuurlijk top. Over het algemeen is je rooster een maand van tevoren bekend.

Lijkt het je wat?

Wij zoeken altijd naar goede mensen! Kijk hieronder voor de huidige vacatures bij ons Flexbureau. Zit er niet direct een vacature voor je bij, stuur ons dan gerust een open sollicitatie.

Wil je meer weten?

Je kunt het Flexbureau altijd bellen via 078-6542490 of 078-6541449 of mailen via flexbureau@asz.nl.

Zorg met hoofd, hart en ziel

Naar boven