Acute zorg

Werken in de acute zorg betekent werken in een dynamische omgeving en snel kunnen schakelen. Als je houdt van adrenaline tijdens het werk, met veel afwisseling, dan zit je goed in de acute zorg. Hoe zou jij het doen op onze Spoedeisende hulp, IC of CCU?

Verschillende soorten acute zorg

Onze Spoedeisende Hulp (SEH) behoort tot een van de grootste van Nederland. We zijn een level 2-ziekenhuis en bieden complexe zorg aan diverse patiënten. Van pasgeboren baby’s tot ouderen van boven de honderd. Meer afwisseling dan op de SEH krijg je niet in het ziekenhuis. Op een dag kom je van alles tegen, van botbreuken tot aan brandwonden.

Ook de Intensive Care (IC) van het Albert Schweitzer ziekenhuis werkt op het hoogste niveau: level 3. Dat betekent dat de IC-medewerkers verschillende ernstig zieke patiënten behandelen, met behulp van de modernste apparatuur en technieken.
De afdeling Hartbewaking wordt ook wel Coronary Care Unit (CCU) genoemd. Hier worden patiënten opgenomen met hartproblemen die extra zorg, speciale bewaking en eventueel ondersteuning van lichaamsfuncties nodig hebben.

Wel verpleegkundige, maar nog niet gespecialiseerd?

Heb je altijd al gedroomd van het werken in de acute zorg en is je verpleegkundige diploma binnen?  Specialiseren kan binnen het ASz. En eenmaal op de IC, SEH of CCU, zijn er absoluut mogelijkheden tot rouleren naar andere specialisaties. Kijk snel verder!

Vacatures Acute zorg

CCU-verpleegkundige (Hartcentrum)

24-36 uur per week

Jaarinkomen (fulltime): €50.481 - €71.172

IC-verpleegkundige

24-36 uur per week

Jaarinkomen (fulltime): €50.481 - €71.172

Naar boven