Acute zorg leveren... op z’n Lisettes

Na haar stage in het Albert Schweitzer ziekenhuis wist Lisette het zeker: hier wil ik na mijn opleiding verpleegkunde aan de slag! Zo gezegd, zo gedaan. In haar derde leerjaar begon Lisette als leerling verpleegkundige in het ASz. Sindsdien werkt ze hier al vele jaren met veel plezier. Na op verschillende afdelingen te hebben gewerkt, vind je haar nu als verpleegkundige op onze SEH!

Op mijn plek

“Ik zit hier echt op mijn plek. Als verpleegkundige op de SEH is geen dag hetzelfde. Je hebt met een hele diverse doelgroep te maken en komt van alles tegen. Voor patiënten kan het vaak al een ingrijpende gebeurtenis zijn om naar de SEH te gaan. Ik vind het altijd een mooie uitdaging om de patiënt op zijn of haar gemak te stellen en bij te staan in het verdere proces. Vooral het menselijke aspect en het onvoorspelbare is wat mij zo aantrekt in deze functie.”

Optimale opvang patiënten

“Als SEH verpleegkundige ben je mede verantwoordelijk voor de optimale opvang van mensen met een acute zorg- en hulpvraag die vanuit de ambulance of wachtkamer binnenkomen. De complexiteit varieert van minder complex of intensief tot zeer complex intensief en soms zelfs levensbedreigend. Je verpleegt, behandelt en begeleidt patiënten en familie. Daarnaast coördineer en controleer je werkzaamheden op de afdeling.”

Hecht team

“Twijfel je nog om op de SEH te komen werken? Als je op zoek bent naar verdieping, uitdaging, stressbestendig bent en goed kunt samenwerken, is de SEH echt iets voor jou. Je kunt veel voor iemand betekenen in een acute situatie! Daarnaast is het team op de SEH  heel hecht. We houden van hard werken maar ook van gezelligheid. We organiseren vaak leuke borrels en uitjes! Bekijk hier de laatste vacatures op onze SEH afdeling en wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team!”

Zorg met hoofd, hart en ziel

Naar boven