Spoedeisende hulp

Onze SEH is één van de grootste in Nederland. En dit is duidelijk zichtbaar als je de afdeling oploopt. Ook typerend is de ontspannen sfeer op deze acute afdeling. Verpleegkundigen, verpleegkundigen in opleiding, internisten en artsen werken samen om de beste zorg te kunnen verlenen. Onze SEH is de ideale plek om een grote variatie aan patiënten te zien en de juiste (acute) zorg te verlenen. En dat in een hecht team waar ook nog eens ruimte is voor ontwikkeling en eigen inbreng.

Goede sfeer

Hard en serieus werk dus, maar ruimte voor humor is er ook. De goede sfeer is echt de kracht van onze afdeling. Er wordt hier ontzettend veel gelachen. Ook met patiënten. Humor kan een goede manier zijn om het ijs te breken als iemand gestrest binnenkomt.

Het team is gemotiveerd en denkt graag mee over hoe de zorg nog beter kan. Er is een expertgroep van SEH-verpleegkundigen en –artsen, die meedenkt over verbeteringen op de werkvloer. Dat stimuleert het Albert Schweitzer ziekenhuis ook volop. 

Specialiseren

Behalve veel ruimte voor initiatief is er ook de mogelijkheid om je verder te specialiseren. Verschillende verpleegkundigen wisselen hun werk op de SEH af met werken op een andere afdeling van het ziekenhuis, zoals de Intensive Care of Hartbewaking (CCU).

Bekijk hier onze vacatures

Naar boven