Kopafbeelding

Vrijwilligerswerk

Wil je iets betekenen voor een ander of zoek je een zinvolle manier om je vrije tijd te besteden? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk in het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Zonder vrijwilligers kan het ziekenhuis niet draaien. Zo begeleiden vrijwilligers patiënten in bed, rolstoel of te voet van verpleegafdelingen naar afdelingen waar bijvoorbeeld onderzoeken plaatsvinden. Ook schenken vrijwilligers koffie en thee in de poliklinieken, werken ze als gastheer of –vrouw op diverse afdelingen of helpen ze patiënten met computers.

Meld je aan
Je kunt vrijwilliger worden als je minimaal één dagdeel per week beschikbaar kunt zijn. Wij zorgen voor een goede inwerkperiode en een reiskostenvergoeding. Als je interesse hebt, kun je dit formulier invullen. De afdeling Vrijwilligerszorg neemt dan contact met je op om te overleggen wat een geschikte functie voor je zou kunnen zijn. 
 
Meer informatie kun je opvragen bij afdelingshoofd Anna Kaptein via het telefoonnummer (078) 6523694 of via vrijwilligerszorgasz@asz.nl.

U bent nu hier

HomepageWerken en lerenVrijwilligerswerk
Naar boven