Vrijwilligerswerk

Wil je iets betekenen voor een ander of zoek je een zinvolle (én leuke) manier om je vrije tijd te besteden? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk in het Albert Schweitzer! Zonder vrijwilligers kan ons ziekenhuis namelijk niet draaien. Als vrijwilliger lever je een bijdrage aan het welzijn van patiënten en help je de gastvrijheid binnen het ziekenhuis te verhogen. Extra aandacht en extra service voor patiënten, dát staat centraal als je bij ons als vrijwilliger aan de slag gaat.

Meld je aan als vrijwilliger

Je kunt bij ons vrijwilliger worden als je 20 jaar of ouder bent en minimaal één dagdeel per week beschikbaar kunt zijn. Wij zorgen voor een goede inwerkperiode en een reiskostenvergoeding.

Als je interesse hebt, kun je dit formulier invullen. De afdeling Vrijwilligerszorg neemt dan contact met je op om te overleggen welke functie bij je zou passen en op welke momenten je beschikbaar bent.

Heb je nog vragen, dan kun je tijdens kantooruren terecht bij de coördinatoren van de Vrijwilligerszorg via het telefoonnummer (078) 652 38 63 of via e-mail vrijwilligerszorgasz@asz.nl.

Zorg met hoofd, hart en ziel

Naar boven