Intensive care

De Intensive Care (IC) van het Albert Schweitzer ziekenhuis werkt op het hoogste niveau: level 3. Dat betekent dat de IC-medewerkers verschillende ernstig zieke patiënten behandelen, met behulp van de modernste apparatuur en technieken.

Hoofd, hart en ziel

Op de IC liggen patiënten die intensieve zorg nodig hebben. Per patiënt kunnen de verschijnselen en de behandeling erg verschillen. Dit vraagt wat van ons IC-team en dus van jou. We verlenen kwaliteitszorg met hoofd, hart en ziel. Je combineert technische vaardigheden goed met de psychosociale kant van ons werk. Dat vinden we bij het Albert Schweitzer ziekenhuis heel belangrijk. Je komt te werken op een aantrekkelijke grote IC die, volgens de landelijke kwaliteitsnormen, het hoogste niveau heeft. In totaal hebben we 16 IC-bedden, verdeeld over twee afdelingen.

Ruimte voor ontwikkeling

Naast de zorg voor patiënten is er veel ruimte om extra taken op je te nemen en je breed te ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan werkgroepen. Je krijgt hier echt tijd voor van ons (je wordt hier speciaal voor uitgeroosterd) en je kan rekenen op veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Voor goede ideeën is bij ons altijd plek!

Bekijk hier onze vacatures

Naar boven