Op zoek naar dynamiek… op z’n Rutgers

Als iemand thuis is in een dynamische omgeving, dan is het onze anesthesie medewerker Rutger wel. Na het afronden van de CIOS was hij buitensport instructeur en droomde hij van een carrière in het leger. Na een sollicitatie bij defensie werd hij drie jaar lang lucht mobiele brigadier, inclusief uitzending naar Irak. Terug in Nederland wilde hij thuis iets opbouwen en koos voor een nieuw carrièrepad bij het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Dynamiek

 “Zoeken naar dynamiek zit in me. Ik hou van actie in de tent. Van mensen helpen en van collegialiteit. Ergens samen voor gaan.” vertelt Rutger. “Na mijn tijd in het leger vond ik dat terug op de OK. Hier was ik naar op zoek.”

Op zoek naar verdieping

Toch duurde het even voordat hij zijn pad vond. “Ik studeerde voor verpleegkundige en wilde verder specialiseren om ambulanceverpleegkundige te worden. Pas later kwam anesthesie op mijn pad. Het mooie aan dit werk is dat je van begin tot eind voor een patiënt zorgt. Het geneeskundig aspect vind ik enorm interessant. Ik ben altijd op zoek naar verdieping. 

Blijven ontwikkelen

Rutger is blij met alle kansen en mogelijkheden die hij heeft gekregen van het ziekenhuis. “Ik heb nog drie jaar als reservist bij 200 geneeskundig bataljon te Ermelo gewerkt’. Mooi dat ik die mogelijkheid kreeg van het ASz. En daarna heb ik me hier op de OK verder kunnen ontwikkelen.” Hij wilde meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in zijn vak en maakte de keuze voor sedatie praktijk specialist. “Naast dat deze functie meer verantwoordelijk en verdieping geeft is het ook ontzettend waardevol dat wij veel behandelingen voor patiënten mogelijk maken die anders erg pijnlijk en oncomfortabel zijn of alleen op een operatiekamer kunnen plaats vinden onder narcose.

Ook voor de toekomst ziet hij nog doorgroeimogelijkheden. Voorlopig heb ik het prima naar m`n zin bij de anesthesie, maar wie weet wat er nog op m`n pad komt. Ik wil me blijven ontwikkelen!

Lijkt het jou ook leuk om aan de slag te gaan als anesthesiemedewerker? We hebben regelmatig vacatures voor deze functie. Bekijk via onderstaande knop de actuele vacatures!

Bekijk hier onze vacatures

Zorg met hoofd, hart en ziel

Naar boven