Anesthesie medewerker

Als anesthesiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de verdoving, sedatie of narcose van patiënten. Je werkt op onze OK mee aan zowel geplande als acute , complexe operaties voor vrijwel alle specialismen: van buisjes en liesbreuken tot sectio’s, aneurysmata en leverresecties. Een enorm veelzijdige functie dus!

Tijdens de operatie houd je de vitale functies van de patiënt nauwgezet in de gaten. Als dat nodig is, blijf je rustig en grijp je in. Je werkt altijd samen met een anesthesioloog, waarbij je – als je wat meer ervaring hebt – veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt.

Betrokken team

Ons anesthesie team is een hecht en betrokken team met veel energie en aandacht voor elkaar. We werken veel samen met het OK team en draaien ook samen diensten (ook in de avonden/nacht).  Door middel van interne en externe bijscholingen blijven we ons ontwikkelen. Als je ambitie hebt kun je ook praktijkopleider worden op de afdeling of je nog verder specialiseren, bijvoorbeeld richting sedatie praktijk specialist.

Dus, ben jij zelfstandig, blijf je rustig onder stress en heb je technisch inzicht? Dan is het anesthesie vak echt iets voor jou!

Bekijk hier onze vacatures

Naar boven