Verkoever verpleegkundige

Als Verkoever verpleegkundige ondersteun onze patiënten in een korte maar belangrijke periode: als ze van de operatiekamer komen en langzaam weer bij bewustzijn raken. Er op dat moment écht zijn voor de patiënt is wat het verschil maakt. Niet alleen de bewakingsfunctie en monitoren. Maar juist ook het geruststellen en het psychosociale stuk van de zorg. Je hebt veel persoonlijk contact in een voor de patiënt kwetsbare tijd.

Ook op de holding (waar patiënten preoperatief worden voorbereid) heb je als verkoever verpleegkundige een rol. Of je maakt met je collega’s een ronde door het ziekenhuis (acute pijn team). Al deze werkzaamheden doe je op beide locaties. Een enorm afwisselende functie dus!

Prettig leerklimaat

De leuke en gezellige collega’s vormen een flexibel, warm en open team. Jullie doen het werk echt samen! Binnen het team werk je verpleegtechnisch heel zelfstandig. Je krijgt veel vrijheid om je rol optimaal in te vullen. Je werkt in regelmatige diensten en kiest zelf het aantal uur dat je wilt werken.  Ben je nog in opleiding? Dan ben je hier helemaal op je plek. Op de afdeling wordt veel geleerd en heerst een prettig leerklimaat. Als leerling krijg je veel ruimte om eigen leertraject vorm te geven.

Bekijk hier onze vacatures

Naar boven