Operatieassistent

Sta jij stevig in je schoenen? Heb je interesse in (grote) operaties en blijf je kalm in spoedsituaties of bij calamiteiten? Dan is een baan als operatieassistent echt iets voor jou!

Als operatieassistent denk je proactief mee met de arts. Je zorgt dat alles klaar ligt in de operatiekamer en dat alle voorbereidingen zijn getroffen. Tijdens de operatie assisteer je de specialist en geeft het juiste instrumentarium aan op het juiste moment. Het is dus belangrijk dat je weet wat de ingreep inhoudt en hoe deze verloopt.

Modern OK complex

Ons ziekenhuis beschikt over 14 operatiekamers verdeeld over twee locaties, die ieder een eigen niveau van zorgintensiteit kennen. Ook hebben we een hybride OK. Alle snijdende vakgebieden zijn vertegenwoordigd (behalve cardiochirurgie). Veel diversiteit dus!

Binnen ons team van ruim 80 operatieassistenten werken we met en breeds scala aan vakspecialismen. Je kunt je dus verder specialiseren in een vakgebied naar keuze. Ook kun je groeien naar dagcoördinator of kwaliteitsprojecten doen. Ons enthousiast en hechte team aanpakkers kan regelmatig versterking gebruiken. Word jij binnenkort onze nieuwe collega?

Bekijk hier onze vacatures

Naar boven