Janet de Beukelaar, neuroloog

Enkele citaten uit de aanmeldingen:
• "Janet heeft zich in het bijzonder toegespitst op de (complexe) zorg rondom de patient. Hierin is zij bijzonder betrokken bij het persoonlijk welzijn van elk individu en weet zij altijd tijd en ruimte te creëren zodat iedereen zich gehoord en begrepen voelt. Van onschatbare waarde, met name bij een chronisch ziektebeeld."
• "De Beukelaar zet zich zo in voor haar patiënten. Ze heeft me wel eens om 23.00 uur gebeld, omdat ze een goede uitslag van me binnen had. Ze zat thuis nog te werken en zag deze uitslag. Het was een heel spannend onderzoek dat, als het fout was, hele ernstige gevolgen voor me kon hebben. Een goede uitslag was zeer welkom! Ze luistert en heeft begrip voor je (thuis)situatie."
• "Ze is één van de 

oprichters van het MS centrum waar ze hart en ziel in steekt. Juist omdat ze zo begaan is met patiënten kan ze uitlopen. Maar alle patiënten nemen dit voor lief, juist omdat ze zo attent, betrokken en kundig is. De ideale neuroloog voor mensen met een ernstige aandoening, perfecte combinatie van kennis en betrokkenheid ."

Naar boven