Team Poliklinische Apotheek

Enkele citaten uit de aanmeldingen:
• "Ze doen erg hun best je zoveel en zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vakantie/verandering van medicatie, geen probleem!".
• "Prachtig uithangbord van ons ziekenhuis, waar patiënten kundig en vriendelijk worden begeleid en waar uitgebreid wordt stilgestaan bij de soms vele medicamenten die een patiënt voorgeschreven heeft gekregen. Enorme verbeterslag gemaakt het afgelopen jaar. Zeer belangrijke schakel tussen polikliniek, kliniek en eerste lijn'.
• "Omdat ik met heel veel plezier en goed ben geholpen".
• "...ook dat er buiten kantoortijden medicijnen kunnen worden opgehaald (automaat) en er wordt met de patiënt meegedacht. Maar ze denkt ook mee met de voorschrijvende arts, als er iets niet leverbaar is, of als de voorgeschreven medicatie niet samengaat met andere medicatie die de patiënt gebruikt. De poliklinische apotheek in het ASz is de enige apotheek waar ik nooit mee in discussie hoeft te gaan, omdat deze hetzelfde doel heeft als ik, namelijk de patiënt zo goed mogelijk helpen. Dit laatste betekent voor iedere patiënt weer iets anders".

Naar boven