Centrum voor Vaatziekten

Welkom bij het Albert Schweitzer ziekenhuis

Centrum voor Vaatziekten

Als uw slagaderen vernauwd of juist verwijd zijn, spreken we van vaatlijden. De voornaamste gevolgen hiervan kunnen zijn: een hartinfarct, een beroerte, etalagebenen en een aneurysma. De specialisten die deze aandoeningen behandelen werken binnen het Centrum voor Vaatziekten nauw met elkaar samen.

Lees verder

MijnASz, uw persoonlijke ziekenhuisomgeving

Als patiënt van het Albert Schweitzer ziekenhuis kunt u een aantal zaken snel en handig zelf regelen via MijnASz, uw persoonlijke ziekenhuisomgeving. U kunt hier zelf delen van uw medisch dossier inzien, bloed- en andere uitslagen bekijken en de brieven lezen die de medisch specialist aan uw huisarts stuurt. 

Klik hier om naar de website van MIjnASz te gaan.

Contact met het Centrum voor Vaatziekten

Het Centrum voor Vaatziekten is een multidisciplinair team. Vaatchirurgen, cardiologen, neurologen, interventie radiologen en internisten werken samen om u de beste zorg te bieden. Tussen 08.00 en 16.30 uur kunt u contact opnemen met onderstaande telefoonnummers. Let op: de poliklinieken Cardiologie en Interne Geneeskunde zijn tussen 12.00 en 13.00 uur niet bereikbaar. 's Avonds en in het weekend kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost via het telefoonnummer: (078) 202 00 20.

  • Polikliniek Vaatchirurgie: (078) 652 32 50
  • Polikliniek Cardiologie: (078) 652 33 60
  • Polikliniek Neurologie: (078) 652 32 77
  • Polikliniek Radiologie: (078) 654 71 90
  • Polikliniek Interne geneeskunde (078) 654 10 61

Op welke locatie kan ik terecht?
U vindt de betrokken poliklinieken op alle locaties. De meeste behandelingen vinden plaats op locatie Dordwijk.

Waar kan ik meer informatie over mijn afspraken vinden?
Voor een overzicht van uw afspraken in het Albert Schweitzer ziekenhuis en eventuele onderzoeksresultaten kunt u terecht op MijnASz.nl.

Naar boven