Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Kaakchirurgie

De meeste mensen komen via hun tandarts bij de kaakchirurg om bijvoorbeeld een verstandskies te laten trekken of een wortelpuntontsteking te laten behandelen.

Grote ingrepen zijn bijvoorbeeld kaakcorrecties, het plaatsen van kunstwortels (implantaten) en het behandelen van botbreuken van het aangezicht.

Daarnaast behandelt de kaakchirurg letsels aan tanden en het aangezicht en sommige pijnklachten in de kaak of het aangezicht.

Praktische informatie

Bereikbaarheid

De polikliniek Kaakchirurgie bevindt zich op locatie Dordwijk op de begane grond in 'Het Schrijvershuis' U vindt de polikliniek door vanuit de centrale hal rechtdoor de brede gang in te lopen. Aan de rechterkant vindt u de polikliniek Kaakchirurgie.

Afspraken en vragen

Voor het maken, verzetten of afzeggen van afspraken of voor vragen, op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur bellen met de polikliniek Kaakchirurgie, telefoon: (078) 652 37 71.

Meenemen

Als u voor de eerste keer bij de kaakchirurg komt neemt u dan de volgende zaken mee:

  • Verwijsbrief van tandarts of huisarts
  • Geldig legitimatie bewijs
  • Verzekeringspasje
  • Medicijnenlijst

Let op!

Voor elke behandeling die onder plaatselijke of algehele anesthesie gebeurt, geldt dat het niet is toegestaan om zelf een voertuig te besturen. Zorgt u er dus voor, dat iemand anders u terug naar huis kan brengen.

Gezondheidsverklaring

Als u voor de eerste keer op de polikliniek kaakchirurgie komt, vragen wij u een gezondheidsverklaring in te vullen. Als u dit liever zelf thuis alvast doet, kunt u hier het formulier downloaden. U kunt het dan thuis invullen en meenemen naar uw afspraak. Het is niet mogelijk het formulier te mailen naar de polikliniek Kaakchirurgie.  

Kaakchirurg

De kaakchirurg houdt spreekuur op locatie Dordwijk.

Kaakchirurg

Wachttijden

De poliklinische wachttijd is actueel en voor het laatst aangepast op: 15-09-2020

Wachttijd voor behandeling/opname is voor het laatst aangepast op: 15-09-2020

Kaakchirurgie

DordwijkSliedrechtZwijndrechtRidderkerk
Poliklinisch
Algemeen7   

U bent nu hier

HomepageSpecialismenKaakchirurgie
Naar boven

Contact

Voor het maken, verzetten of afzeggen van afspraken of voor vragen, kunt u op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur bellen naar de polikliniek Kaakchirurgie, telefoon: (078) 652 37 71.