Kaakchirurgie

De meeste mensen komen via hun tandarts bij de kaakchirurg om bijvoorbeeld een verstandskies te laten trekken of een wortelpuntontsteking te laten behandelen.

Grote ingrepen zijn bijvoorbeeld kaakcorrecties, het plaatsen van kunstwortels (implantaten) en het behandelen van botbreuken van het aangezicht. Daarnaast behandelt de kaakchirurg letsels aan tanden en het aangezicht en sommige pijnklachten in de kaak of het aangezicht.

Praktische informatie

Bereikbaarheid

De polikliniek Kaakchirurgie bevindt zich op locatie Dordwijk op de begane grond in 'Het Schrijvershuis'. U vindt de polikliniek door vanuit de centrale hal rechtdoor de brede gang in te lopen. Aan de rechterkant vindt u de polikliniek Kaakchirurgie.

Contact

Van maandag tot en met vrijdag kunt u tussen 08.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.30 uur bellen met de polikliniek Kaakchirurgie via telefoonnummer (078) 652 37 71.

MijnASz

Als patiënt van het Albert Schweitzer ziekenhuis kunt u een aantal zaken snel en handig zelf regelen. Wilt u bijvoorbeeld uw medisch dossier en uw afspraken inzien of verzetten? Ga dan naar mijnasz.nl.

Meenemen

Als u voor de eerste keer bij de kaakchirurg komt neemt u dan de volgende zaken mee:

  • Verwijsbrief van tandarts of huisarts;
  • Geldig legitimatie bewijs;
  • Verzekeringspasje;
  • Medicijnenlijst.

Let op!

Voor elke behandeling die onder plaatselijke of algehele anesthesie gebeurt, geldt dat het niet is toegestaan om zelf een voertuig te besturen. Indien dit bij u van toepassing is, moet u er voor zorgen dat iemand anders u terug naar huis kan brengen.

Gezondheidsverklaring

Als u voor de eerste keer op de polikliniek kaakchirurgie komt, vragen wij u een gezondheidsverklaring in te vullen. Als u dit liever zelf thuis alvast doet, kunt u hier het formulier downloaden. U kunt het dan thuis invullen en meenemen naar uw afspraak. Het is niet mogelijk het formulier te mailen naar de polikliniek Kaakchirurgie.  

Uw dossier inzien?

Als patiënt van het Albert Schweitzer ziekenhuis kunt u een aantal zaken snel en handig zelf regelen via MijnASz, uw persoonlijke ziekenhuisomgeving. U kunt hier zelf delen van uw medisch dossier inzien, uw persoonlijke gegevens wijzigen, herhaalrecepten aanvragen, bloed- en andere uitslagen bekijken en de brieven lezen die de medisch specialist aan uw huisarts stuurt. 

Klik hier om naar de website van MijnASz te gaan.

U bent nu hier

HomepageSpecialismenKaakchirurgie
Naar boven

Contact

Voor het maken, verzetten of afzeggen van afspraken of voor vragen, kunt u op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur bellen naar de polikliniek Kaakchirurgie via telefoonnummer (078) 652 37 71.