Praktische informatie Kaakchirurgie

Bereikbaarheid

De polikliniek Kaakchirurgie bevindt zich op locatie Dordwijk op de begane grond in 'Het Schrijvershuis'. U vindt de polikliniek door vanuit de centrale hal rechtdoor de brede gang in te lopen. Aan de rechterkant vindt u de polikliniek Kaakchirurgie.

Contact

Van maandag tot en met vrijdag kunt u tussen 08.00 en 16.30 uur bellen met de polikliniek Kaakchirurgie via telefoonnummer (078) 652 37 71. 

MijnASz

Als patiënt van het Albert Schweitzer ziekenhuis kunt u een aantal zaken snel en handig zelf regelen. Wilt u bijvoorbeeld uw medisch dossier en uw afspraken inzien of verzetten? Ga dan naar mijnasz.nl.

Meenemen

Als u voor de eerste keer bij de kaakchirurg komt neemt u dan de volgende zaken mee:

  • Verwijsbrief van tandarts of huisarts;
  • Geldig legitimatie bewijs;
  • Verzekeringspasje;
  • Medicijnenlijst.

Let op!

Voor elke behandeling die onder plaatselijke of algehele anesthesie gebeurt, geldt dat het niet is toegestaan om zelf een voertuig te besturen. Indien dit bij u van toepassing is, moet u er voor zorgen dat iemand anders u terug naar huis kan brengen.

Gezondheidsverklaring

Als u voor de eerste keer op de polikliniek kaakchirurgie komt, vragen wij u een gezondheidsverklaring in te vullen. Als u dit liever zelf thuis alvast doet, kunt u hier het formulier downloaden. U kunt het dan thuis invullen en meenemen naar uw afspraak. Het is niet mogelijk het formulier te mailen naar de polikliniek Kaakchirurgie.  

U bent nu hier

HomepageSpecialismenKaakchirurgiePraktische informatie
Naar boven

Contact

Voor het maken, verzetten of afzeggen van afspraken of voor vragen, kunt u op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur bellen naar de polikliniek Kaakchirurgie via telefoonnummer (078) 652 37 71.