Rijndam Revalidatie

Bij Rijndam kunt u terecht voor poliklinische revalidatiebehandeling. Dit betekent dat u thuis woont en één of meerdere keren per week naar Rijndam locatie Albert Schweitzer Ziekenhuis, locatie Dordwijk komt voor therapie. Zo nodig komen therapeuten ook één of meerdere keren bij u thuis.

Doel van de revalidatie

Bij Rijndam locatie Albert Schweitzer Ziekenhuis worden volwassenen behandeld. Zij hebben door een ziekte, een ongeval of een aangeboren aandoening problemen met het uitvoeren van één of meer dagelijkse activiteiten. Het doel van de revalidatiebehandeling is om (weer) zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren. De aandacht gaat niet alleen uit naar lichamelijke aspecten, maar ook naar de sociaal-emotionele gevolgen van de aandoening.

Praktische informatie

Op welke locaties kan ik terecht?

Rijndam Revalidatie heeft een poliklinische behandelafdeling op locatie Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordwijk.

Hoe maak ik een afspraak?

Zelf afspraken maken bij de polikliniek is helaas niet mogelijk. U kunt uw huisarts of specialist een verwijzing naar Rijndam laten sturen. Vervolgens neemt Rijndam contact met u op. 

Hoe en wanneer kan ik de polikliniek bereiken?

De polikliniek is maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.30 bereikbaar via het telefoonnummer (078) 206 48 99.

Wachttijden

De wachttijd (officieel 'toegangstijd') is de periode tussen uw verwijzing door de huisarts en de eerstvolgende mogelijkheid om bij de specialist op het spreekuur te komen of een onderzoek te ondergaan. Deze wachttijd kan om allerlei redenen variëren: drukte, beschikbaarheid van artsen, de spoedeisendheid van uw klacht en andere factoren zoals recent de coronapandemie. 

Patiëntenfederatie Nederland en de Nederlandse Zorgautoriteit publiceren sinds augustus 2021 de wachttijden van alle ziekenhuizen bij elkaar. Dat biedt de mogelijkheid voor patiënten om in één oogopslag de wachttijden van alle ziekenhuizen te vergelijken en eventueel te kiezen voor een ziekenhuis met minder wachttijd. Klik hier om naar dit overzicht te gaan. 

U bent nu hier

HomepageSpecialismenRevalidatie
Naar boven

Contact

U kunt de polikliniek bereiken op telefoonnummer (078) 652 30 00.