Fertiliteitspolikliniek

Op deze pagina vindt u informatie over de Fertiliteitspolikliniek van het Albert Schweitzer ziekenhuis. De Fertiliteitspolikliniek is onderdeel van de afdeling Gynaecologie. Fertiliteit is een ander woord voor voortplanting. De arts onderzoekt en behandelt paren met een onvervulde kinderwens.  U vindt de Fertiliteitspolikliniek op locatie Zwijndrecht.

Onderzoek en behandeling

Op de Fertiliteitspolikliniek onderzoekt de arts waarom zwanger worden niet lukt. Dit gebeurt door middel van een oriënterend fertiliteitsonderzoek (OFO). Aan de hand van de uitslagen van dit onderzoek bekijkt de arts welke behandeling mogelijk is om de kans op zwangerschap te verhogen. Zoals ovulatie inductie (OI), intra-uteriene inseminatie (IUI) en IVF/ICSI.

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over de gang van zaken op de Fertiliteitspolikliniek, onderzoeken en behandelingen.

Omdat het Albert Schweitzer ziekenhuis een opleidingskliniek is, kan het zijn dat er tijdens één van uw bezoeken een stagière meekijkt.  Als u dit liever niet wilt, kunt u dit altijd van te voren zeggen.
 

 


 

Contact

Telefoonnummer:
(078) 654 12 66
fertiliteit@asz.nl

Routewijzer