Een versleten knie of heup? Blijf er niet mee zitten!

Datum/tijd:

29 Mei 2024 19:00

Locatie:

Auditorium, locatie Dordwijk

Een versleten heup of knie is pijnlijk en kan u in uw dagelijks leven steeds meer gaan belemmeren. Blijf er niet mee zitten, er is iets aan te doen! Het Albert Schweitzer ziekenhuis en de Helene Schweitzer kliniek organiseren een uitgebreide informatieavond over oorzaak, diagnose en behandeling van knie- en heupslijtage op woensdag 29 mei in het Auditorium, locatie Dordwijk. De avond begint om 19.00 en eindigt om 21.00 uur.

Programma
Tijdens deze avond leggen orthopedisch chirurgen Bram van Koeveringe en Paul van der Voort uit welke behandelmogelijkheden er zijn. Het tweede deel van de avond gaat over het belang van fysiotherapie en de gang van zaken tijdens een opname en de nazorg thuis. Een fysiotherapeut en een verpleegkundige vertellen hier meer over.

  • 18.45 - 19.00 uur: Inloop
  • 19.00 -19.45 uur: Start lezingen door de volgende orthopedisch chirurgen Bram van Koeveringe en Paul van der Voort Het gaat over behandelmogelijkheden bij heupslijtage en behandelmogelijkheden bij knieslijtage
  • 19.45 - 20.00 uur: Pauze
  • 20.00 - 20.45 uur: vervolg lezingen. Het gaat over het belang van fysiotherapie door fysiotherapeut Stephanie de Geus en over opname en nazorg door intakeverpleegkundige Elna Leegwater.

Aanmelden
Natuurlijk is bezoek aan deze informatieavond vrijblijvend en kosteloos. Graag wel van te voren aanmelden. Zo kunnen wij zorgen voor voldoende zitplaatsen, koffie en thee. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier hieronder, door te bellen naar (078) 652 32 70 of door een e-mail te sturen naar poli-orthop@asz.nl.

Ik kom:*

Velden met een * zijn verplicht

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenAgenda informatiebijeenkomstenMeiEen versleten knie of heup? Blijf er niet mee zitten!
Naar boven