'IC Café’ voor patiënten en naasten na verblijf op Intensive Care

Datum/tijd:

22 Mei 2024 19:30

Locatie:

Restaurant Albert Schweitzer ziekenhuis

Voormalig IC-patiënten en hun naasten zijn op 22 mei welkom bij het IC-Café in het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Het IC-Café is een informatie- en lotgenotenbijeenkomst, georganiseerd door de patiëntenvereniging IC Connect en de afdeling Intensive Care (IC) van het Albert Schweitzer ziekenhuis. 

U vindt een aanmeldformulier onderaan deze pagina. 

Psychische verwerking
Een verblijf op de IC is een heftige ervaring voor de patiënt en zijn of haar naasten. Na het ontslag van de IC is de kritieke periode voorbij, maar voor de patiënt begint dan een vaak een lange weg naar herstel. Post Intensive Care Syndroom (PICS) is de verzamelnaam voor de fysieke, cognitieve en psychische problemen die patienten kunnen overhouden (lang) na een opname op de IC. Het thema van het IC-café is psychische verwerking na een IC-opname.

Ic


Aanmelden
Op de avond zijn alle voormalig IC-patiënten welkom met hun naasten. Het maakt niet uit wanneer of waar ze op een IC opgenomen zijn geweest.

Het café start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot 21.30 uur. Locatie: restaurant Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk.

Aanmelden wordt zeer op prijs gesteld in verband met de ruimte en de catering. Dit kan via het onderstaande formulier.

Velden met een * zijn verplicht

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenAgenda informatiebijeenkomstenMei'IC Café’ voor patiënten en naasten na verblijf op Intensive Care
Naar boven