Stomapolikliniek

Op de Stomapolikliniek van het Albert Schweitzer ziekenhuis werken gespecialiseerde stomaverpleegkundigen die voorlichting en begeleiding geven aan mensen die een stoma krijgen of hebben. Zij werken hierbij nauw samen met de behandelend artsen.

Een stoma is een kunstmatige uitgang voor urine of ontlasting. Als u een stoma krijgt, is dit een ingrijpende gebeurtenis. Duidelijke voorlichting, een goede voorbereiding op de operatie en begeleiding na afloop zijn dan belangrijk. De stomaverpleegkundigen kunnen u hierbij ondersteunen.

Wij voldoen aan de kwaliteitscriteria voor goede stomazorg, opgesteld door de Stomavereniging. Dit betekent dat u stomazorg mag verwachten zoals omschreven in deze kwaliteitscriteria. Wilt u de kwaliteitscriteria bekijken? Klik dan hier.

Praktische informatie

Er is een Stomapolikliniek op de locatie Dordwijk (Grote Kerk, 1e etage). Een afspraak wordt via uw behandelend arts gemaakt, maar u kunt ook zelf bellen. De Stomapolikliniek is bereikbaar via telefoonnummers (078) 652 32 78 en (078) 654 28 85.

Bereikbaarheid 

De stomaverpleegkundigen zijn aanwezig maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur. Er is op deze dagen telefonisch spreekuur van 09.00 tot 09.30 uur. Buiten het telefonisch spreekuur of de aanwezigheidsuren zijn de stomaverpleegkundigen bereikbaar via inspreken van voicemail (u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld) of via email stomapolikliniek@asz.nl 

Op Locatie Dordwijk zijn spreekuren op de stomapolikliniek volgens afspraak.

Handige links

www.stomavereniging.nl
Nederlandse Stomavereniging
patiëntenvereniging voor mensen met een stoma

www.stomaatje.nl
een website voor en door stomapatiënten met veel nuttige informatie

Folders

Hieronder vindt u de folder van de Stomapolikliniek. Door te klikken op de titel hieronder, krijgt u de foldertekst als pdf in beeld.

U bent nu hier

HomepageSpecialismenStomapolikliniek
Naar boven

Contact

De Stomapolikliniek is bereikbaar via tel. (078) 652 32 78 en (078) 654 28 85.