De diëtist op de polikliniek

De arts of verpleegkundig specialist van het Albert Schweitzer ziekenhuis kan u verwijzen naar een diëtist. De afspraak voor het eerste bezoek wordt voor u gemaakt door een poli-assistent. De begeleiding is individueel en/of in de vorm van een groepsvoorlichting.

Niet voor alle dieetverwijzingen kunt u op de polikliniek Diëtetiek van het Albert Schweitzer ziekenhuis terecht. De arts of verpleegkundig specialist is hiervan op de hoogte. Zo nodig zal de arts of verpleegkundig specialist u informatie geven over waar u wel terecht kunt.

Hoe maak of verzet ik een afspraak?

Een afspraak voor het eerste bezoek wordt voor u gemaakt door de poli-assistent van uw behandelend specialist. Bent u verhinderd of wilt u de afspraak verzetten? Bel ons dan zo snel mogelijk via het secretariaat, telefoonnummer (078) 652 33 97 op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend.

De diëtisten werken op de locaties Dordwijk, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Verwijzing huisarts

Bent u verwezen door de huisarts, dan kunt u niet in het Albert Schweitzer ziekenhuis terecht. U kunt zelf een diëtist in uw eigen omgeving (1e lijn) zoeken. Diëtisten hebben naast algemene kennis vaak aandachtsgebieden. Vraag daarom altijd na of de diëtist ervaring heeft met uw ziektebeeld of dieet. Zoekt u een diëtist in de omgeving? Kijk dan op 'Vind een diëtist NVD of Vind een diëtist Vind een diëtist DCN

Indien u een diëtist bezoekt in de 1e lijn worden de eerste drie behandeluren per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering. In de polisvoorwaarden van uw (aanvullende) zorgverzekering vind u de voorwaarden en wat er precies vergoed wordt.

U bent nu hier

HomepageSpecialismenDiëtetiekDe diëtist op de polikliniek
Naar boven

Contact

Bent u verhinderd of wilt u een afspraak verzetten? Bel ons dan zo snel mogelijk via het secretariaat, telefoonnummer (078) 652 33 97 op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend.