Allergologie

Op de polikliniek Allergologie wordt onderzocht of iemand allergisch is en zo ja, waarvoor. Dit wordt onderzocht met verschillende soorten testen.

Bij de allergoloog komen patiënten met een voedselallergie, een allergie aan de luchtwegen (bijvoorbeeld hooikoorts of astma), een geneesmiddelenallergie, insectenallergie, contactallergie, eczeem, zwellingen van huid, keel of tong of netelroos.

Nadat de diagnose is gesteld volgen adviezen en zo nodig een behandeling.

Praktische informatie

Het specialisme Allergologie is alleen werkzaam op de locatie Zwijndrecht. De polikliniek is op werkdagen van maandag tot en met donderdag van 08.00-12.00 uur en van 13.00-16.30 uur telefonisch bereikbaar. De polikliniek is op werkdagen van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar.

Afspraak niet geannuleerd?

Wilt u uw afspraak voor uw geplande bezoek annuleren? Doe dit dan minimaal 24 uur van te voren. Als u dit niet doet, brengen wij €35,00 in rekening. Uw zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Allergologen

Allergologen

Uw dossier inzien?

Als patiënt van het Albert Schweitzer ziekenhuis kunt u een aantal zaken snel en handig zelf regelen via MijnASz, uw persoonlijke ziekenhuisomgeving. U kunt hier zelf delen van uw medisch dossier inzien, uw persoonlijke gegevens wijzigen, herhaalrecepten aanvragen, bloed- en andere uitslagen bekijken en de brieven lezen die de medisch specialist aan uw huisarts stuurt. 

Klik hier om naar de website van MijnASz te gaan.

Wachttijden

De poliklinische wachttijd is actueel en voor het laatst aangepast op: 23-07-2024

Wachttijd voor behandeling/opname is voor het laatst aangepast op: 23-07-2024

Ziet u een * staan in de tabel dan is er geen wachttijd beschikbaar. De reden hiervoor is dat er onvoldoende metingen zijn om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen. De wachttijden worden gemeten in kalenderdagen (dus niet in werkdagen).

Allergologie

dagen
Poliklinisch
Algemeen
Zwijndrecht84

Folders

Hieronder vindt u de folder van het specialisme Allergologie. Door te klikken op de titel hieronder, krijgt u de foldertekst als pdf in beeld.

U bent nu hier

HomepageSpecialismenAllergologie
Naar boven

Contact

Het specialisme Allergologie is alleen werkzaam op de locatie Zwijndrecht. Met een verwijzing van uw huisarts en/of specialist kunt u zelf een afspraak maken bij de polikliniek via telefoonnummer: (078) 654 21 42. De polikliniek is op werkdagen van maandag tot en met donderdag van 08.00-12.00 uur en van 13.00-16.30 uur telefonisch bereikbaar.

Afspraak niet geanuleerd?

Wilt u uw afspraak voor uw geplande bezoek annuleren? Doe dit dat minimaal 24 uur van de voren. Als u dit niet doet, brengen wij € 35,00 in rekening. Uw zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.