Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis.

Samen sterk, samen gezond! 
In het Albert Schweitzer ziekenhuis wordt elke dag hard gewerkt om de best mogelijke zorg voor patiënten te realiseren. Wetenschappelijk onderzoek naar snellere en betere diagnose mogelijkheden, nieuwe behandeltechnieken en (zorg) innovaties vormen hier in belangrijke schakels. Alleen door te blijven ontwikkelen kan de beste zorg worden geboden. Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis zet zich in om hiervoor fondsen te werven. 

Draagt u het Albert Schweitzer ziekenhuis een warm hart toe en wilt u uw waardering tonen? Dat kan door het Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis te steunen. Wij zijn een stichting en ANBI-geregistreerd bij de Belastingdienst. 

Wilt u het Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis met een financiële bijdragen steunen door donateur of bedrijfsvriend te worden of wilt u meer informatie, dan kunt u terecht op onze website

Medewerkers van het Albert Schweitzer ziekenhuis die een aanvraag voor financiering van een project willen indienen kunnen ook op onze website terecht. 

“Doe iets moois, anderen zullen het imiteren”, Albert Schweitzer      
 

Contact
Websitewww.aszvrienden.nl
Emailvrienden@aszvrienden.nl