Met eigen vervoer naar locatie Sliedrecht

Vanuit de richting Dordrecht (N3/A15)

U volgt de N3 richting Papendrecht en neemt vervolgens de A15 richting Gorinchem, Neem afslag 24 richting Sliedrecht-West/ Wijngaarden. Bij de stoplichten gaat u linksaf. Bij de volgende stoplichten gaat u weer linksaf. U volgt de Parallelweg een paar kilometer totdat u bij een rotonde komt. Neem de tweede afslag op de rotonde. Sla ter hoogte van het station rechtsaf het bedrijventerrein op. De eerste kruising gaat u rechtdoor. Op de tweede kruising ziet u de locatie schuin rechts voor u.

Vanuit de richting Gorinchem (A15)

Neem de A15 richting Rotterdam. Neem afslag 25 richting Sliedrecht-Oost. U volgt de borden P+R: Neem bij de eerste rotonde de derde afslag naar de Peulenlaan. Sla na 190 meter rechtsaf naar de Sportlaan, neem op de rotonde de derde afslag en rijd door op de Sportlaan. Neem bij de volgende rotonde de tweede afslag (rechtdoor). Rijd door tot voor het station. Sla hier linksaf het Stationspark in. U rijdt nu een bedrijventerrein op. De eerste kruising gaat u rechtdoor. Op de tweede kruising ziet u de locatie schuin rechts voor u.

Parkeren

Rondom het gebouw zijn parkeerplaatsen. Zijn deze vol, dan kunt u op deze kruising ook naar links gaan. U vindt dan na circa honderd meter aan uw linkerhand een parkeerplaats met de aanduiding Albert Schweitzer ziekenhuis. Het parkeren is gratis.

U bent nu hier

HomepageContactBereikbaarheidBereikbaarheid locatie SliedrechtMet eigen vervoer naar locatie Sliedrecht
Naar boven