Onze sollicitatieprocedure

Lees hier wat je precies kunt verwachten van onze sollicitatieprocedure.

U bent nu hier

HomepageWerken en lerenOnze sollicitatieprocedure
 1. Solliciteer

  Stuur je brief en CV in

  Zie je een interessante vacature? Solliciteer dan door op de solliciteerknop te klikken in de vacature. Je komt dan in een digitaal sollicitatieformulier terecht. Hier kun je je motivatiebrief en CV uploaden. Uiteraard gaan we zorgvuldig met jouw gegevens om. Sollicitaties per post of per mail kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Klik hier als je een open sollicitatie wilt insturen

 2. Bevestiging

  Houd je mail in de gaten

  Als je op een vacature reageert, ontvang je binnen drie werkdagen een ontvangstbevestiging. Het kan dus zijn dat je niet direct een reactie in je mailbox hebt. Heb je binnen drie werkdagen geen ontvangstbevestiging ontvangen? Controleer je map ongewenste e-mail (spambox). Zorg ervoor dat de volgende mailadressen niet als spam worden gezien: no-reply@afasonline.com en sollicitaties@asz.nl. 

  Naast de bevestigingsmail ontvang je een mail met een link naar het sollicitatieportaal van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Via dit portaal kun je de stand van zaken bekijken van je sollicitatie(s). Als je toegang hebt tot dit portaal kun je ook op andere functies solliciteren. Je hoeft dus maar één keer je gegevens in te vullen. 

 3. Sluiting

  Als de vacaturetermijn gesloten is

  Zo snel mogelijk na de sluitingsdatum van de vacature ontvang je per mail bericht of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Je krijgt ook een mail als je wordt afgewezen voor de functie. Het kan ook voorkomen dat we je gegevens graag bewaren voor maximaal twaalf maanden, om je eventueel later te benaderen voor een functie.

  Het kan gebeuren dat de selectie wat langer duurt dan verwacht. Als je binnen twee weken na de sluitingsdatum nog geen bericht hebt ontvangen, kun je het beste contact opnemen met afdeling Recruitment.

 4. Gesprek

  Kom op gesprek

  Een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek krijg je via mail. Soms gebeurt het dat een sollicitatiegesprek op zeer korte termijn plaatsvindt. Het is dus belangrijk dat je regelmatig je mail checkt. In de uitnodiging staat op welke datum, tijdstip en locatie het gesprek plaatsvindt en wie je gesprekspartners zijn. Soms volgt er na dit gesprek een tweede gesprek (aansluitend of op een andere datum). Bij sommige functies kan een assessment een onderdeel zijn van de selectieprocedure. Dit staat dan vermeld in de vacaturetekst.

 5. Arbeidsvoorwaarden

  Bespreek je salaris

  Als er een wederzijdse klik is tijdens het sollicitatiegesprek en we met elkaar in zee willen gaan, heb je eerst een arbeidsvoorwaardengesprek met een functionaris van de afdeling Personeel en Organisatie (P&O). Tijdens dit gesprek bespreek je je salaris en andere arbeidsvoorwaarden. De personeelsfunctionaris neemt contact met je op voor een afspraak voor dit gesprek. Per mail krijg je een bevestiging van de gemaakte afspraak. 

  Als je bij het Albert Schweitzer ziekenhuis komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. Dit is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in je (tucht- en/of strafrechtelijk) verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een functie binnen Het Albert Schweitzer ziekenhuis. 

 6. Introductie

  Welkom nieuwe medewerker!

  Ben je aangenomen? Welkom als medewerker van het Albert Schweitzer ziekenhuis! Als je begint, krijg je samen met andere nieuwe medewerkers een introductieochtend of -dagen aangeboden. Tijdens deze introductie leer je het ziekenhuis beter kennen. Daarnaast word je ingewerkt door je collega’s en leidinggevende op de afdeling waar je gaat werken. 

U bent nu hier

HomepageWerken en lerenOnze sollicitatieprocedure

Zorg met hoofd, hart en ziel

Naar boven