De juiste nazorg leveren op z’n… Sabrines

Vier jaar geleden maakte Sabrine de overstap van wijkverpleegkundige naar transferverpleegkundige. “Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen ik de vacature voorbij zag komen, was ik meteen enthousiast! Na het afronden van de opleiding tot transferverpleegkundige, mocht ik aan de slag bij het transferbureau van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Tot op de dag van vandaag ben ik blij met mijn switch.”

Grote toegevoegde waarde

Als transferverpleegkundige is geen dag hetzelfde. Je zorgt ervoor dat patiënten, van jong tot oud, na ziekenhuisopname de zorg krijgen die ze nodig hebben. Je werkt hierbij nauw samen met verpleegafdelingen, thuiszorgorganisaties en verzorgings- en verpleeghuizen in de regio. Daarnaast heb je ook contact met de patiënt en eventuele mantelzorgers. Je hebt dus een grote toegevoegde waarde in onze patiëntenzorg!

Bezig bijtje

“Ik vind het een ontzettend leuke functie. Het is afwisselend, uitdagend en je hebt met veel verschillende casussen te maken die lastig, complex en soms zelfs frustrerend zijn. Maar het geeft altijd veel energie als het dan weer lukt om iets goeds of uitzonderlijks te organiseren voor een patiënt en naasten! Ik hou ervan om met veel verschillende casussen tegelijk bezig te zijn en mezelf continu te ontwikkelen. In mijn privéleven ben ik ook een bezig bijtje. Ik vul mijn leven graag in met diverse uiteenlopende activiteiten! Zo heb ik een eigen webshop voor babyartikelen, wandel ik veel met de hond en doe ik geregeld leuke dingen met familie en vrienden.”

Hecht team

“Naast de diversiteit in mijn werk en de warme sfeer in het ziekenhuis, is het team wat mij hier houdt! We kunnen veel met elkaar lachen, van alles met elkaar bespreken en we zijn er altijd voor elkaar. Op zowel werk- als privégebied. Soms heb je het echt even nodig om te ontladen en dan is het fijn als je dit ook bij je collega’s kunt doen. Daarnaast maken we tijd vrij om met elkaar te lunchen in het restaurant en maken we in de pauze een ommetje om een frisse neus te halen.”

Een dag meelopen

Twijfel je nog om transferverpleegkundige te worden of wil je graag meer weten over de functie? Je kunt altijd een dagje meelopen om gevoel te krijgen bij ons ziekenhuis, onze afdeling en de mensen! 

Bekijk hier de openstaande vacatures

Zorg met hoofd, hart en ziel

Naar boven