Doen wat goed voelt... op z’n Fatos

Fatos werd ook wel het ‘scopen-meisje’ van het ziekenhuis genoemd. Na 11 jaar gewerkt te hebben als sterilisatieassistent op de afdeling CSA, zette zij in 2012 twee endoscopie-units op. Een in Zwijndrecht en een in Dordrecht. “Na vijf jaar op de endoscopie-afdeling gewerkt te hebben, zegde ik mijn baan op. Ik verhuisde naar België voor de liefde. In 2021 ben ik teruggekomen en solliciteerde wederom bij het ASz, momenteel werk ik als logistiek medewerker op de OK!”

Terug naar vertrouwde stek

“Ik heb het altijd fijn gehad in het ASz. Ik vertrok in 2017 voor de liefde, niet omdat ik het hier niet naar mijn zin had. Ondertussen hoorde ik al bij het meubilair. Veel andere collega’s werken er ook al voor een lange tijd, dit zegt wel wat over de sfeer binnen het ziekenhuis! Je kunt altijd jezelf zijn en aangeven als je ergens mee zit of jezelf verder wil ontwikkelen. Er wordt goed naar je behoeftes geluisterd! Dit is ook een van de redenen die me in 2021 deed beslissen om weer terug te keren naar mijn vertrouwde stek!”

Afwisselend werk

“Als logistiek medewerker heb je verschillende taken. Je ondersteunt de OK met het op peil houden van de voorraden van medische hulpmiddelen en het klaarzetten van de benodigde materialen voor de geplande en ongeplande operaties. Dit doe je door alle benodigdheden, apparatuur, steriele en onsteriele medische hulpmiddelen en instrumenten te leveren. Ook voer je periodieke steriliteitscontrole uit volgens de geldende wet- en regelgeving van alle steriele medische hulpmiddelen en instrumenten. Je doet veel verschillende werkzaamheden waardoor het werk lekker afwisselend is!”

Doorgroeimogelijkheden

"Ik wil graag doorgroeien binnen het ASz en gelukkig word mij die kans ook geboden! Op dit moment ben ik bezig met een opleiding waarin ik meer leer over mijn vak als logistiek medewerker OK. Vanuit het ziekenhuis krijg ik de ruimte om mijn studie met mijn werk te combineren, dat vind ik erg fijn!"

Laagdrempelig contact

"Waar ik energie van krijg? Als ik met een voldaan gevoel naar huis ga. Dit betekent dat ik de OK goed heb kunnen ondersteunen en ik genoeg te doen heb gehad. Daar word ik blij van. Verder vind ik het fijn dat iedereen in het ASz laagdrempelig te benaderen is. Er heerst weinig hiërarchie. Voorlopig zit ik hier nog wel goed!"

Lijkt het jou ook leuk om aan de slag te gaan als logistiek medewerker OK? We hebben regelmatig vacatures voor deze functie. Bekijk via onderstaande knop de actuele vacatures!

Bekijk hier onze vacatures

Zorg met hoofd, hart en ziel

Naar boven