Vacature Longfunctieanalist

Kijk jij wel eens uit naar iets nieuws…? Een andere werkomgeving? Andere collega’s? Een andere dynamiek? Andere onderzoeken? Een ander ziekenhuis? Dan nodigen wij van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht je met veel plezier uit om eens kennis met ons te maken. Wij hebben nu namelijk een vacature voor een (bijna) gediplomeerd Longfunctieanalist (24-36 uur) in een hecht en zelfsturend team.

Maar solliciteren bij een ander ziekenhuis, dat doe je vast niet zomaar... Je wilt vast eerst meer gevoel krijgen bij ons ziekenhuis, de functie en de mensen. Op deze pagina hebben we daarom het een en ander voor je bij elkaar gezet. Hopelijk prikkelen we hiermee jouw nieuwsgierigheid!

Werken als Longfunctieanalist bij het ASz

In onderstaande video vertellen het afdelingshoofd van de Longfunctie, Joris Naber, en Longarts, Eric van Thiel, je meer over de vacature en het werken binnen de Longgeneeskunde bij het ASz.

Ja, ik wil solliciteren!
Bekijk de vacature voor Longfunctieanalist 

Het team

We vroegen een aantal van onze Longfunctieanalisten om zelf kort een indruk te geven van het team en het werken bij het ASz. Dit is waar zij mee kwamen:

“We zijn een zelfsturend team. We regelen eigenlijk alles zelf en werken daarbij heel fijn samen. We zijn een divers team, van verschillende leeftijden, en hebben het onderling gezellig. We zijn open en zorgzaam naar elkaar. Onze manier van werken ervaren wij allen als dynamisch en afwisselend. Dat komt mede doordat we vrijwel alle mogelijke longfunctieonderzoeken doen. De bevlogenheid waarmee binnen de Longgeneeskunde gewerkt wordt aan verbeteringen en innovatie voor patiënten, werkt bovendien aanstekelijk!”

Op de foto (van links naar rechts): Karin, Karin, Maaike en Cynthia, vier van onze zeven Longfunctieanalisten.

Wat we jou te bieden hebben

We hebben ook nog samen nagedacht over wat we jou als afdeling én als ziekenhuis te bieden hebben:

"We zijn een longfunctieafdeling die volop in ontwikkeling is op het gebied van Post-COVID, Astma/COPD en oncologische longzorg. Hierbij ben jij als Longfunctieanalist de diagnostische spin in het web, waarin zowel poliklinische als klinische patiënten dagelijks worden onderzocht, behandeld en begeleid. Samen met jou gaan we voor goede en vooruitstrevende zorg, kwaliteit, service én een fijne werksfeer. Bij het ASz wordt ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd en is er volop kans om je verder te ontwikkelen. Pak de regie en maak werk van je talenten, ideeën en ambities. Er kan veel. Wij helpen je er graag bij, want jou betrokken en energiek houden vinden we heel belangrijk!"

Eerst meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Stuur ons gerust een WhatsApp-bericht via het “Werken bij ASz” telefoonnummer 06 22 89 33 89. Joris Naber beantwoordt graag jouw vragen. Ook plannen we graag een telefonische kennismaking met je in of een meeloopdag waarbij je het team kunt ontmoeten.

Je mag Joris natuurlijk ook bellen. Tijdens kantooruren is hij goed bereikbaar op telefoonnummer (078) 654 16 13.

Zorg met hoofd, hart en ziel

Naar boven