J. (Janine) Zwartjes-van Breugel

Opleidingen

  • 2021: Start Mammacareverpleegkundige, Stichting medische opleidingen, Rotterdam
  • 2014 - 2016: Oncologieverpleegkundige, Erasmus MC, Rotterdam
  • 2009 - 2011: MBO Verpleegkundige, Da Vinci College, Dordrecht
  • 2005 - 2008: Verzorgende IG, Albeda College, Rotterdam

Werkervaring

  • 2016 - 2021: Oncologieverpleegkundige urologie, gecombineerd functie met poli urologie en afdeling urologie, vaatchirurgie, traumachirurgie en mammachirurgie in het ASZ, Dordwijk
  • 2009 - 2016: Verpleegkundige op verschillende chirurgische afdeling (traumachirurgie, vaatchirurgie, mammachirurgie, gastro-intestinale chirurgie en urologie) in het ASZ, Zwijndrecht en Dordwijk
  • 2005 - 2009: Verpleeghuis Salem, Ridderkerk

Persoonlijk
Vanaf 2021 mag ik het team van mammacareverpleegkundigen op de Breast Clinic komen versterken.

Vanaf dat ik in het ziekenhuis als verpleegkundige werk, ligt mijn passie bij de oncologie/chirurgie. Patiënten en familie door deze vaak moeilijke en zware periode heen begeleiden, zowel op lichamelijk als psychosociaal gebied, vind ik van grote meerwaarde. Daarom heb ik in 2014 de oncologieopleiding gevolgd, om hier meer kennis over te krijgen en ervaring in op te doen.

De afgelopen jaren heb ik deze kennis en ervaring vooral ingezet voor de urologische oncologische patiënt. Nu wil ik me verder gaan specialiseren in de mamma oncologie.

Hiervoor ga ik de opleiding mammacareverpleegkundige volgen, om ook deze patiënten van goede informatie te kunnen voorzien en goed te kunnen begeleiden.

Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om een luisterend oor te bieden en de zorg af te stemmen op de behoefte van de patiënt en diens naasten.

U bent nu hier

HomepageBreast ClinicUw behandelteamChirurgieJ. (Janine) Zwartjes-van Breugel
Naar boven