Breast Clinic

Albert Schweitzer ziekenhuis, Dordrecht

Laden...

Breast Clinic

Als u een afwijkend plekje in de borst heeft, wilt u zo snel mogelijk zekerheid en de beste behandeling. Bij de Breast Clinic kunt u snel terecht. Alle onderzoeken vinden zo mogelijk plaats op één dag en bij goed nieuws krijgt u meteen de uitslag. Als er toch verder onderzoek en behandeling nodig is, kunt u rekenen op een professioneel en gedreven team van artsen, verpleegkundigen en andere hulpverleners met verschillende expertises. Zij werken nauw met elkaar samen om u de beste zorg op maat te geven.

Lees meer

MijnASz, uw persoonlijke ziekenhuisomgeving

Als patiënt van het Albert Schweitzer ziekenhuis kunt u een aantal zaken snel en handig zelf regelen via MijnASz, uw persoonlijke ziekenhuisomgeving. U kunt hier zelf delen van uw medisch dossier inzien, bloed- en andere uitslagen bekijken en de brieven lezen die de medisch specialist aan uw huisarts stuurt. 

Klik hier om naar de website van MIjnASz te gaan.

Mammacareteam wint de P-Bokaal

Mammacareteam wint de P-Bokaal

De Breast Clinic van het Albert Schweitzer ziekenhuis is winnaar van de 'P-Bokaal' en kan nu zes jaar lang verder met het schenken van een Hartenkussen aan patiënten die een operatie wegens borstkanker hebben ondergaan.

De P-Bokaal is de prijs die wordt uitgereikt aan het beste project waar de patiënt centraal staat. De prijs wordt uitgereikt door Servier Nederland Farma. Zij willen ziekenhuizen en zorgprofessionals stimuleren hun initiatieven voor het verbeteren van de zorg en de kwaliteit van leven van oncologiepatiënten, met elkaar te delen. Zo ontstaat er een verzamelplek voor al deze projecten, zodat andere ziekenhuizen die ook kunnen implementeren. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk mensen met kanker voordeel hebben van deze projecten. Meer informatie is te vinden op de website van de patiënt centraal.

Iedereen ontzettend bedankt voor het stemmen! 

Naar boven