Voorbereiding op uw afspraak

Neem iemand mee
Voor alle afspraken geldt dat het prettig en bovendien heel verstandig is om iemand mee te nemen. U krijgt veel informatie en moet soms belangrijke beslissingen nemen. het is dan fijn als u niet alleen bent. Twee horen immers meer dan één!

Schrijf uw vragen op
Verder raden wij u aan om van te voren alvast al uw vragen op te schrijven. Ook kunt u of uw naaste pen en papier meenemen om notities te maken. U kunt gesprekken eventueel ook opnemen. Overlegt u dit altijd wel eerst met de betrokken arts, verpleegkundige of andere hulpverlener. Om u goed voor te bereiden kunt u gebruik maken van B-bewust, een speciale website van de Borstkanker Vereniging Nederland die u helpt bij de voorbereiding op het consult bij de arts of verpleegkundige. 

Lees vooraf de folder
Als u komt voor een onderzoek of een behandeling, kunt zich hierop voor bereiden door van te voren alvast de folder te lezen. 

Meenemen naar uw eerste afspraak:

  • Het aanvraagformulier dat u van uw (huis)arts heeft meegekregen. In deze aanvraag staan uw medische gegevens. Zonder deze gegevens kan het onderzoek niet doorgaan.
  • Uw legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs).
  • Als u voor het eerst in ons ziekenhuis komt, moet u zich nog inschrijven. Dit kan bij de afdeling Patiëntenregistratie (volg bordje 'Bibliotheek' in de centrale hal).


 

U bent nu hier

HomepageBreast ClinicPraktische informatieVoorbereiding op uw afspraak
Naar boven