Maatregelen en veelgestelde vragen rondom corona. Meer informatie

Kopafbeelding

Voorbereiding op uw afspraak

Neem iemand mee
Voor alle afspraken geldt dat het prettig en bovendien heel verstandig is om iemand mee te nemen. U krijgt veel informatie en moet soms belangrijke beslissingen nemen. het is dan fijn als u niet alleen bent. Twee horen immers meer dan één!

Schrijf uw vragen op
Verder raden wij u aan om van te voren alvast al uw vragen op te schrijven. Ook kunt u of uw naaste pen en papier meenemen om notities te maken. U kunt gesprekken eventueel ook opnemen. Overlegt u dit altijd wel eerst met de betrokken arts, verpleegkundige of andere hulpverlener. Om u goed voor te bereiden kunt u gebruik maken van B-bewust, een speciale website van de Borstkanker Vereniging Nederland die u helpt bij de voorbereiding op het consult bij de arts of verpleegkundige. 

Lees vooraf de folder
Als u komt voor een onderzoek of een behandeling, kunt zich hierop voor bereiden door van te voren alvast de folder te lezen. 

Meenemen naar uw eerste afspraak:

  • Het aanvraagformulier dat u van uw (huis)arts heeft meegekregen. In deze aanvraag staan uw medische gegevens. Zonder deze gegevens kan het onderzoek niet doorgaan.
  • Uw legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs).
  • Als u voor het eerst in ons ziekenhuis komt, moet u zich nog inschrijven. Dit kan bij de afdeling Patiëntenregistratie (volg bordje 'Bibliotheek' in de centrale hal).


 

U bent nu hier

HomepageBreast ClinicPraktische informatieVoorbereiding op uw afspraak
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in