Handige links

www.borstkanker.nl
Op de website wil BorstkankerVereniging Nederland op een breed vlak informatie en ondersteuning geven aan alle borstkankerpatiënten, hun naasten en alle overige geïnteresseerden.

www.jongborstkanker.nl
Stichting voor vrouwen die op hele jonge leeftijd borstkanker krijgen.

www.de-amazones.nl
Jonge vrouwen die borstkanker hebben (gehad). Er wordt informatie gegeven en er is een druk bezocht forum.

www.mannenmetborstkanker.nl
Borstkanker komt ook bij mannen voor. Informatie die specifiek over borstkanker bij mannen gaat is soms lastig te vinden, omdat veel van de informatie over borstkanker gericht is op vrouwen. Deze website kan worden gebruikt als een ‘wegwijzer’ voor patiënten, naasten, medische professionals en onderzoekers die op zoek zijn naar informatie over borstkanker bij mannen.
 
www.brca.nl
Erfelijke borst-en eierstokkanker. 

www.nnf-info.nl
Het Nederlands Netwerk Fertiliteitpreservatie (NNF) stimuleert, zorgt voor en onderzoekt naar het behoud van de mogelijkheid tot voortplanting wanneer er sprake is van borstkanker.

http://www.iknl.nl/

Het Integraal Kankercentrum Nederland is een netwerk voor kennis en kwaliteit in de oncologische en palliatieve zorg. Hier werken organisaties en professionals die betrokken zijn bij de zorg voor de patiënten met kanker, nauw samen. Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie over de registratie van kanker.

www.mammarosa.nl
Heeft tot doel het geven van voorlichting over borstkanker in 12 verschillende talen aan migranten en allochtone vrouwen en het bevorderen van de communicatie rond borstkanker.

www.kankerenseks.nl
Website is bedoeld om kankerpatiënten en hun partners te helpen bij hun beleving van seksualiteit en intimiteit.

 

U bent nu hier

HomepageBreast ClinicMeer weten?Handige links Breast Clinic
Naar boven