Pijnbehandelcentrum (Pijnpoli, Pijnpolikliniek)

Welkom op de website van het Pijnbehandelcentrum.
Bij het Pijnbehandelcentrum kunt u terecht voor uw chronische, acute en oncolgische pijnklachten, die niet door uw eigen arts te verhelpen zijn .

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Pijnklachten die in de loop van de tijd erger zijn geworden en waar u in het dagelijks leven veel hinder van ondervindt.
  • Pijnklachten die na een operatie zijn toegenomen en die u beperken bij uw dagelijkse werk of activiteit.
  • Spontane heftige pijnklachten (meestal in een arm of been) doordat een zenuw bekneld wordt. Hiervoor kan uw huisarts of specialist direct contact opnemen met het pijnbehandelcentrum.
  • Pijnklachten bij 'gordelroos' in het gelaat, borstkas, flank of rug.
  • Pijnklachten als gevolg van een oncologische ziekte. In dit geval werken wij nauw samen met uw oncoloog om uw pijnklachten zo optimaal mogelijk te behandelen.


Verschillende pijnspecialisten werken samen om u zo goed mogelijk te helpen.

Bij het pijnbehandelcentrum werken pijnspecialisten, verpleegkundig specialisten en pijnconsulenten,.
Dit team heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een hoogstaand, goed georganiseerd multidisciplinair team. Dit multisiciplinaire team bestaat verder uit een: psycholoog, psychiater, maatschappelijkwerker, fysiotherapeut en revalidatiearts. Door intensive samenwerking binnen ons pijnbehandelteam kunt u rekenen op optimale patiëntgerichte zorg in een gastvrije omgeving.

Topzorg
Op het gebied van patiëntenzorg, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek behoort het Pijnbehandelcentrum tot de top van Nederland.
U kunt bij het Pijnbehandelcentrum terecht na verwijzing van een huisarts of een specialist uit het eigen ziekenhuis. Maar ook specialisten uit andere ziekenhuizen verwijzen naar het Pijnbehandelcentrum van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Wij ontvangen hierdoor patiënten uit het hele land.
 

Contact

Openingstijden: 8.15 - 12.15 uur en van 13.15 tot 15.30 uur

Telefoon: (0184) 43 42 19

Afspraken maken gaat via fax/brief van uw huisarts/specialist.