Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Pijnbehandelcentrum

Welkom bij het Albert Schweitzer ziekenhuis

Kopafbeelding

Pijnbehandelcentrum

Pijn kan uw leven ontregelen. Daarom nemen wij pijn heel serieus. U kunt bij het Pijnbehandelcentrum terecht met chronische en acute pijnklachten, maar ook met neuropathische pijn en pijn bij kanker. 
Er staat een team voor u klaar waarin verschillende pijnspecialisten nauw samenwerken. Ieder vanuit zijn of haar  eigen vakgebied. Zo krijgt u altijd de juiste hulp die bij u past. 

Lees meer

Uw behandelteam

Het Pijnbehandelteam bestaat uit anesthesiologen, chronisch pijnconsulenten en een verpleegkundig specialist. Het team werkt nauw samen met andere specialisten van het ziekenhuis: psycholoog, psychiater, neurochirurg, neuroloog, orthopeed, (plastisch) chirurg en revalidatiearts. Hierdoor bieden wij u een optimaal behandelplan.

Uw behandelteam

Wachttijden

Belangrijke mededeling

Wij nemen op dit moment verschillende maatregelen om goed voor onze patiënten en medewerkers te kunnen blijven zorgen. Een van de maatregelen is dat er tijdelijk geen geplande, niet-spoedeisende operaties en onderzoeken meer plaatsvinden (lees meer). Hierdoor kunnen wij de actuele wachttijden op dit moment niet tonen.De poliklinische wachttijd is actueel en voor het laatst aangepast op: 19-03-2020

Wachttijd voor behandeling/opname is voor het laatst aangepast op: 19-03-2020

Pijnbehandelcentrum

DordwijkSliedrechtZwijndrechtRidderkerk
Poliklinisch
Eerste consult pijnbehandeling    
Neuralgische pijn (bv. herpes zoster)    
Behandeling/opname
Behandeling pijnbestrijding    
Naar boven