Pijnbehandelcentrum

Welkom bij het Albert Schweitzer ziekenhuis

Pijnbehandelcentrum

Pijn kan uw leven ontregelen. Daarom nemen wij pijn heel serieus. U kunt bij het Pijnbehandelcentrum terecht met chronische en acute pijnklachten, maar ook met neuropathische pijn en pijn bij kanker. 
Er staat een team voor u klaar waarin verschillende pijnspecialisten nauw samenwerken. Ieder vanuit zijn of haar  eigen vakgebied. Zo krijgt u altijd de juiste hulp die bij u past. 

Voor de behandeling van acute gordelroos, rugpijn met uitstraling naar het been bij een hernia en zenuwpijn in de voeten door diabetes kunt u terecht bij de Helene Schweitzer kliniek. Dit is onderdeel van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Onze specialisten staan voor u klaar, met het vertrouwde ASz achter ons.

Lees meer

MijnASz, uw persoonlijke ziekenhuisomgeving

Als patiënt van het Albert Schweitzer ziekenhuis kunt u een aantal zaken snel en handig zelf regelen via MijnASz, uw persoonlijke ziekenhuisomgeving. U kunt hier zelf delen van uw medisch dossier inzien, bloed- en andere uitslagen bekijken en de brieven lezen die de medisch specialist aan uw huisarts stuurt. 

Klik hier om naar de website van MIjnASz te gaan.

Wachttijden

De poliklinische wachttijd is actueel en voor het laatst aangepast op: 11-06-2024

Wachttijd voor behandeling/opname is voor het laatst aangepast op: 11-06-2024

Ziet u een * staan in de tabel dan is er geen wachttijd beschikbaar. De reden hiervoor is dat er onvoldoende metingen zijn om de wachttijd nauwkeurig te kunnen bepalen. De wachttijden worden gemeten in kalenderdagen (dus niet in werkdagen).

Pijnbehandelcentrum

dagen
Poliklinisch
Eerste consult pijnbehandeling
Zwijndrecht35
Naar boven