Ik ben doorverwezen

Alleen met een verwijzing van een huisarts of specialist kunt u terecht bij het Pijnbehandelcentrum. De verwijzing wordt door de pijnspecialist bekeken. Dit noemen we triage. De specialist beoordeelt of er behandeling mogelijk is voor uw pijnklachten. Als behandeling mogelijk is, is er een aantal stappen die doorlopen moeten worden. Op deze pagina vertellen wij u hier meer over.

Invullen van de vragenlijst

Voordat er een afspraak gemaakt kan worden, is het belangrijk dat u een intake-vragenlijst invult. U ontvangt een e-mail met de uitnodiging om de vragenlijst digitaal in te vullen. Als u geen e-mailadres heeft, kunnen we de vragenlijst per post opsturen. Laat dit dan aan ons weten. De vragenlijst vult u binnen twee weken in.

Toestemming opvragen gegevens

Om u goed te kunnen helpen, is het belangrijk dat wij beschikken over alle relevante gegevens. Om deze op te kunnen vragen bij andere zorginstellingen, moet u ons daarvoor toestemming geven. Zo kan er alvast gekeken worden naar eerdere foto’s of scans. Nadat deze gegevens ontvangen zijn kunnen we een afspraak inplannen.

PROMs vragenlijst

Bij uw afspraak ontvangt u ook een uitnodiging voor het invullen van een zogenaamde PROMs vragenlijst. Dit is een vragenlijst om de kwaliteit van de behandeling te kunnen meten. Wij zijn verplicht vanuit de Nederlandse Vereniging van Anesthesie (NVA) om deze vragenlijst aan u te sturen. Vier maanden na de behandeling ontvangt u nog een controle vragenlijst.

Voor het invullen van deze vragenlijst kunt u inloggen in MijnASz.

Als het online invullen van de vragenlijst voor u niet mogelijk is, kunt u de vragen op de polikliniek invullen. We willen u dan vragen om zich 30 minuten voor uw eerste afspraak bij de polikliniek te melden. Zo heeft u nog voldoende tijd om de vragenlijst in te vullen.

 

U bent nu hier

HomepagePijnbehandelcentrumIk ben doorverwezen
Naar boven