Regionaal Bekkenbodem Centrum

Let op: Het Regionaal Bekkenbodem Centrum is verhuisd naar locatie Dordwijk, bouwdeel 'Grote Kerk', 2e etage.

Bij het Regionaal Bekkenbodem Centrum kunt u terecht als u bekkenbodemklachten heeft. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Het slecht op kunnen houden van plas of ontlasting.
  • Ongewild verlies van urine en/of ontlasting.
  • Vaak het gevoel hebben dat u veel moet plassen.
  • Een drukkend gevoel hebben op uw onderbuik of vagina.
  • Regelmatig pijn hebben bij het vrijen.

Herkent u deze klachten? Neem dan contact op met uw huisarts. De huisarts kan u verwijzen naar het Regionaal Bekkenbodem Centrum voor een gericht onderzoek.

Bekijk de dvd
Hoe een bezoek aan het Regionaal Bekkenbodem Centrum eruit ziet is nu ook te zien op dvd. Bekijk het volgende fragment om een indruk te krijgen. Wilt u meer zien? Vraag dan uw huisarts of u de dvd kunt lenen, zodat u deze thuis, op uw gemak, kunt bekijken.

Wie werken er
In het Regionaal Bekkenbodem Centrum werken een uroloog, gynaecoloog, bekkenfysiotherapeut en een incontinentieverpleegkundige samen voor een snelle diagnose en een optimale behandeling van uw klachten.

Kinderincontinentiespreekuur
Het Regionaal Bekkenbodem Centrum heeft ook een kinderincontinentie-spreekuur. Hier kunnen kinderen vanaf vijf jaar terecht als zij plasproblemen hebben.

Deel uw ervaring
Op de website www.zorgkaartnederland.nl kunnen mensen hun ervaringen met zorgorganisaties delen. Op deze website staat ook een reactie over het Kinderspreekuur van het RBC. Lees hier de reactie over het kinderspreekuur van het RBC.
 


 

Contact

Tel: (078) 654 29 53

Identificatie plicht

Let op: ID-plicht voor iedereen! De zorgwet verplicht elke patiënt om zich te legitimeren in het ziekenhuis. Ook kinderen onder de 14 jaar.

Lees verder