Uw behandelteam

Ons team bestaat uit een groep van zeven orthopedisch chirurgen die allemaal een algemene orthopedische opleiding hebben afgerond en daarnaast ook een bepaalde expertise hebben ontwikkeld. Ze houden de ontwikkelingen in hun vakgebied goed in de gaten om zo orthopedische zorg op het hoogste niveau te kunnen blijven geven. Die zorg leveren zij niet alleen. Als multidisciplinair team staan onze arts-assistenten, fysiotherapeuten, intakeverpleegkundigen en physician assistants hen dagelijks met raad en daad bij. 

Intakeverpleegkundigen
Er werken meerdere intakeverpleegkundigen voor de orthopedie. De intakeverpleegkundige bereidt samen met u de opname in het ziekenhuis voor. Zij geeft uitgebreide informatie over de voorbereidingen op de operatie, de opname en de revalidatie. Ook bespreekt zij of u na de opname zorg nodig heeft.

De intakeverpleegkundige neemt de volgende punten met u door: uw lichamelijke conditie, uw voorbereidingen op de opname, wat u kunt verwachten na de operatie en uw thuissituatie.

Klinische fysiotherapie
Er werken meerdere klinische fysiotherapeuten in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Als u bent opgenomen in het ziekenhuis en u heeft een fysiotherapeut nodig, dan komt er een fysiotherapeut van de afdeling Klinische Fysiotherapie bij u aan bed. Dit kan op de locaties Dordwijk en Zwijndrecht. De fysiotherapeut komt na uw operatie langs om weer zo snel mogelijk in beweging te komen.

Orthopedisch chirurgen
Hieronder ziet u de orthopedisch chirurgen die werkzaam zijn in het Albert Schweiter ziekenhuis.

U bent nu hier

HomepageOrthopedisch CentrumUw behandelteam
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in