Contact

Hoe kunt u bij ons een afspraak maken

De huisarts of een andere specialist kan u verwijzen naar een orthopeed. U krijgt van deze arts dan een verwijsbrief mee.

Vervolgens belt u de polikliniek Orthopedie, telefoon: (078) 652 32 70. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur. 
 
Als u nog niet in ons ziekenhuis bekend bent, verzorgt de polikliniekassistente uw inschrijving in het computersysteem van ons ziekenhuis. Houd daarom ook de gegevens van uw zorgverzekering bij de hand.

De polikliniekassistente vraagt waarvoor u verwezen bent naar de orthopeed. Zij maakt in overleg met u dan een afspraak bij de orthopeed. Mogelijk moeten er voorafgaand aan uw afspraak bij de orthopeed röntgenfoto's gemaakt worden. U hoort dit direct van de polikliniekassistente. Als er foto's nodig zijn maakt zij gelijk een afspraak hiervoor.

U neemt de verwijsbrief en een geldig legitimatiebewijs mee naar uw afspraak.

Onze locaties

Het Orthopedisch Centrum is werkzaam op de locaties:

  • Dordwijk
  • Sliedrecht
  • Zwijndrecht

Voor kleine behandelingen op de polikliniek kunt u op bovenstaande locaties terecht. Voorbeelden van kleine behandelingen zijn: een injectie in een spier of gewricht of het verwisselen van gips.

Dagbehandelingen vinden plaats op de locaties Dordwijk en Zwijndrecht.
Ook voor opnames die langer dan één dag duren, kunt u terecht op de locaties Dordwijk en Zwijndrecht.

U bent nu hier

HomepageOrthopedisch CentrumContact
Naar boven