S. (Sanne) Hunze

Physician Assistant (PA)

Sanne Hunze is in oktober 2016 op de afdeling Orthopedie komen werken als PA in opleiding. In maart 2019 is zij gediplomeerd en daarmee is zij officieel het team op de afdeling Orthopedie komen versterken. Hiervoor is Sanne zes jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut binnen het Albert Schweitzer ziekenhuis.   

Wat is een Physician Assistant?

Een PA is iemand die een arts medisch ondersteunt. Gedurende de masteropleiding zorgt een PA voor een brede geneeskundige basiskennis. Daarnaast ontwikkelt de PA specifieke medische vaardigheden binnen het specialisme waar hij of zij werkzaam is.

Taken van een PA zijn onder andere; lopen van visite op de orthopedische afdeling, het houden van een poliklinisch spreekuur (onder begeleiding) en spoedcontacten verzorgen op de polikliniek. Sanne coördineert de zorg namens de orthopedisch chirurg die u behandelt.

Wat doet Sanne?

Sanne loopt elke dag visite en houdt in de gaten wat er speelt op de verpleegafdeling.  Zij coördineert de zorg vanaf de opname tot en met het ontslag. Wanneer u geopereerd bent en na gemiddeld twee weken terugkomt op de polikliniek, is de kans groot dat dit bij Sanne is. Voor vragen kunt u altijd bij haar terecht. 

U bent nu hier

HomepageOrthopedisch CentrumUw behandelteamS. (Sanne) Hunze
Naar boven