Bijblijven Gezondheidspagina maart 2008

Medisch
Nieuw telefoonnummer voor polikliniek Neurologie

Vanaf 7 april is de polikliniek Neurologie bereikbaar via het zorgplanbureau, telefoonnummer (078) 654 51 50. Meer informatie over Neurologie vindt u op de afdelingssite

Spreekuur voor huilbaby's
De Kinderafdeling is op locatie Zwijndrecht gestart met een spreekuur voor onrustige baby's. Ouders met baby's jonger dan 1 jaar, die veel huilen en slecht slapen kunnen hier op maandag van 14.30 uur - 15.00 uur en donderdag van 13.00 - 13.30 uur, terecht.

Algemeen
Tijdelijk nieuwe bestuurder ziekenhuis

Prof. dr. Vierhout is door de Raad van Toezicht benoemt als interim-bestuurder van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Bezoektijden ziekenhuis
Patiënten mogen dagelijks bezoek ontvangen van 12.15 tot 13.30 uur en van 18.30 tot 20.00 uur. Enkele afdelingen hebben andere bezoektijden. Bezoekers wordt gevraagd zich aan de geldende bezoektijden te houden. Alleen bij hoge uitzondering en na overleg met de betreffende afdeling zijn andere bezoektijden toegestaan.

Locatie Dordwijk
Bereikbaarheid

De bereikbaarheid en het parkeren op locatie Dordwijk is veranderd. Tip: vertrek op tijd van huis. Voor meer informatie over aanrijroutes en parkeren kijk op de pagina over de bereikbaarheid van locatie Dordwijk op onze website.

GOED Ridderkerk
Bereikbaarheid en spreekuren
Jan Luykenstraat 8 te Ridderkerk.
Het ziekenhuis houdt hier de volgende spreekuren: Dermatologie, Interne Geneeskunde, Kindergeneeskunde, Neurologie, Longziekten, Ouderengeneeskunde, RookStopPoli en laboratorium/prikpost. Diabetespatiënten kunnen hier terecht voor het maken van oogfoto's.

Bloedprikken
Vanaf 7 april is het laboratorium / prikpost iedere werkdag geopend van 08.00 - 11.30 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

Medisch Centrum Strijen
Bereikbaarheid en spreekuren
Molenstraat 23a te Strijen.
Het ziekenhuis houdt hier de volgende spreekuren: Gyneacologie, Kindergeneeskunde, Interne Geneeskunde, Longziekten en Neurologie. Ook kunt u hier terecht voor zwangerschapsechografie. Diabetespatiënten kunnen hier foto's laten maken.

Agenda
April
7 april Kijkje op de verloskamers, locatie Dordwijk.
23 april Informatiebijeenkomst over maskers voor Apneupatienten, locatie Amstelwijck.
23 april Modeshow borstkankerpatienten, locatie Amstelwijck
Kijk voor meer informatie en aanmelding op de pagina Agenda van deze website.