Maatregelen en veelgestelde vragen rondom corona. Meer informatie

Kopafbeelding

S. (Stèfanie) van der Lee

Aandachtsgebieden
Lichamelijke en psychosociale begeleiding van patiënten met kanker aan het maagdarmstelsel binnen het chirurgische traject.

Opleidingen

  • 2011-2012 Opleiding tot Oncologieverpleegkundige, Erasmus MC Zorgacademie, Rotterdam.
  • 2005-2009 Opleiding tot HBO-Verpleegkundige, Hogeschool Rotterdam.

Werkervaring

  • 2014 – heden Oncologiestudenten begeleiden op verpleegafdeling A2, Albert Schweitzer ziekenhuis.
  • 2013 – heden Oncologieverpleegkundige op verpleegafdeling A2 (GE-chirurgie, interne Maag-Darm-Lever, oncologische gynaecologie), Albert Schweitzer ziekenhuis.
  • 2013 Opzetten en starten van het verpleegkundig spreekuur GE-chirurgie als oncologieverpleegkundige, Albert Schweitzer ziekenhuis.
  • 2011-2012 Opleiding tot oncologieverpleegkundige op de verpleegafdeling B2 (chirurgisch traject bij borstkanker en kanker aan het maagdarmstelsel), met stages op verschillende verpleegafdelingen (interne Oncologie, palliatieve zorg, Hematologie, dagbehandeling, long, Urologie, Gynaecologie), Albert Schweitzer ziekenhuis.
  • 2009-2011 Verpleegkundige verpleegafdeling B2 (algemene Chirurgie), Albert Schweitzer ziekenhuis.

Persoonlijk
"Tijdens de opleiding hbo-verpleegkunde op een chirurgische verpleegafdeling, merkte ik dat er weinig aandacht was voor de psychosociale zorg en begeleiding van de oncologische patiënten die geopereerd worden. Ik vond het zelf ook lastig hen in deze periode te ondersteunen, omdat ik zelf ook weinig kennis hierover had. Toen er op een gegeven moment een vacature kwam voor een oncologieverpleegkundige in opleiding voor de GE-chirurgie, heb ik deze kans dan ook met beide handen aangegrepen. Hierna mocht ik zelf invulling geven aan deze functie en heb ik een verpleegkundig spreekuur opgezet met als doel deze patiëntencategorie te begeleiden in het chirurgisch oncologisch traject.
Naast het verlenen van de zorg op de afdeling, vind ik het geven van psychosociale zorg hierbij erg belangrijk en dit zie ik als een uitdaging. Het is een mooie combinatie waar ik veel voldoening uit haal."

BIG registratie: 29911747930

U bent nu hier

HomepageDarm- en leverkankerBehandelteamChirurgieS. (Stèfanie) van der Lee
Naar boven

Bezoekt u een van onze locaties?

Vul voor uw komst deze vragenlijst in