Bijblijven september 2009

Algemeen
Centraal telefoonnummer ziekenhuis
De locaties van het Albert Schweitzer ziekenhuis zijn te bereiken via één telefoonnummer: (078) 654 11 11. U kunt vervolgens kiezen voor (1) het maken van een afspraak voor een röntgenfoto in opdracht van een huisarts, (2) het maken of wijzigen van een afspraak bij een arts of (3) voor overige vragen.

Apotheek Dordwijk
Op 5 oktober opent op locatie Dordwijk de apotheek Albert Schweitzer ziekenhuis. Deze apotheek bevindt zich in de hal direct naast de receptie.

Nieuw: One-stop polikliniek Nefrologie
Nefrologiepatiënten kunnen vanaf 1 oktober op locatie Amstelwijck terecht bij de One-stop polikliniek Nefrologie. Hier kunnen diagnostiek en bezoek aan de nefroloog op één dag plaatsvinden.

BSN
Neem bij ieder bezoek aan het ziekenhuis een geldig identiteitsbewijs mee. Hierop staat uw burgerservicenummer (BSN) vermeld. U kunt hiernaar gevraagd worden!

Medisch Centrum Strijen
Bereikbaarheid en spreekuren
Molenstraat 23a te Strijen.
Het ziekenhuis houdt hier de volgende spreekuren: Gynaecologie (en echospreekuur) en Neurologie. Ook kunt u hier terecht voor zwangerschapsechografie. Diabetespatiënten kunnen er oogfoto’s laten maken.

GOED Ridderkerk
Spreekuren
In GOED Ridderkerk houden de volgende specialismen spreekuur: Dermatologie, Interne geneeskunde, Kindergeneeskunde, Neurologie, Longziekten, Ouderengeneeskunde. Ook vindt u hier een RookStopPoli en laboratorium/prikpost. Diabetespatiënten kunnen er terecht voor het maken van oogfoto’s.

Sinds 1 september draait de KNO-heelkunde van het Albert Schweitzer ziekenhuis ook spreekuur in GOED Ridderkerk. Eén van de KNO-artsen, dr. J.F.C. van der Drift, houdt in de even weken op dinsdagmorgen een spreekuur. Afspraken voor het spreekuur van dr. Van der Drift kunnen gemaakt worden via (078) 654 11 11.

Agenda

26 september       Schweitzerloop. De opbrengst van de Schweitzerloop gaat dit jaar naar het Holy Family Mission Hospital in Malawi.
5 oktober Kijkje op de verloskamers, locatie Dordwijk.
6 oktober Inloopmarkt voor borstkankerpatiënten in het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk.
6 oktober Informatiebijeenkomst over coeliakie, locatie Amstelwijck.
7 oktober Informatiebijeenkomst over (slaap)apneu en een gezonde leefstijl, locatie Amstelwijck.
9 oktober Informatiemiddag over hartritmestoornissen en een pacemaker
28 oktober Inloopinformatiemiddag over Whiplash, locatie Amstelwijck.

Meer informatie vindt u op www.asz.nl

Kunstexposities
Heeft u de kunstexposities al gezien? Er zijn diverse schilderijen, keramiek en bronzen beelden te bezichtigen op de locaties van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Reageren?
Vragen of reacties over onderwerpen op deze pagina kunt u sturen naar info@asz.nl. Kijk voor meer informatie op www.asz.nl.