Bijblijven oktober 2009

Algemeen
Centraal telefoonnummer ziekenhuis
De locaties van het Albert Schweitzer ziekenhuis zijn te bereiken via één telefoonnummer: (078) 654 11 11. U kunt vervolgens kiezen voor (1) het maken van een afspraak voor een röntgenfoto in opdracht van een huisarts, (2) het maken of wijzigen van een afspraak bij een arts of (3) voor overige vragen.

Apotheek Dordwijk
Sinds 5 oktober kunt u op locatie Dordwijk terecht bij de apotheek Albert Schweitzer ziekenhuis. Deze apotheek bevindt zich in de hal direct naast de receptie.

Hoogste punt bereikt!
Bij de bouw op locatie Dordwijk is onlangs het hoogste punt bereikt! Meer weten? Klik hier voor meer informatie!

Medisch
Dotteren dichtbij huis

Hartpatiënten uit het verzorgingsgebied van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem kunnen voor een dotterbehandeling sinds kort terecht in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Beide ziekenhuizen hebben hiervoor onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Medisch Centrum Strijen
Bereikbaarheid en spreekuren

Molenstraat 23a te Strijen. Het ziekenhuis houdt hier de volgende spreekuren: Gynaecologie (en echospreekuur) en Neurologie. Ook kunt u hier terecht voor zwangerschapsechografie. Diabetespatiënten kunnen er oogfoto’s laten maken.

GOED Ridderkerk
Spreekuren
In GOED Ridderkerk houden de volgende specialismen spreekuur: Dermatologie, Interne geneeskunde, Kindergeneeskunde, Neurologie, Longziekten, Ouderengeneeskunde. Ook vindt u hier een RookStopPoli en laboratorium/prikpost. Diabetespatiënten kunnen er terecht voor het maken van oogfoto’s.

Agenda

Woensdag 28 oktober  Informatie inloopmiddag over Whiplash, locatie Amstelwijck
Maandag 9 november Workshop Goed Verzorgd, Beter Gevoel, locatie Amstelwijck
Dinsdag 10 november Informatiemarkt voor chronisch zieken, locatie Amstelwijck
Donderdag 12 november     Inloop informatiemiddag over whiplash, locatie Amstelwijck
Dinsdag 17 november Voorlichtingsavond bevallen in het ziekenhuis, locatie Zwijndrecht
Vrijdag 20 november Informatiebijeenkomst over Waldenström, locatie Amstelwijck
Dinsdag 24 november Inloopavond coeliakie, locatie Amstelwijck

Meer informatie klik hier.

Opbrengst Schweitzerloop 2009
De Schweitzerloop heeft € 17.500 euro opgeleverd voor het Holy Family Mission Hospital in Malawi. Iedereen die hieraan bijgedragen heeft: hartelijk dank!

10 jaar Albert Schweitzer ziekenhuis!
Het Albert Schweitzer ziekenhuis bestaat 10 jaar. Ter ere hiervan geeft het ziekenhuis een speciaal jubileummagazine uit. Dit magazine wordt half november huis-aan-huis verspreid via de regionale kranten van Wegener Media. Heeft u dit magazine gemist? Geen nood. U vindt het magazine ook hier.
Wilt u liever een magazine thuisgestuurd krijgen? Stuur dan een mail naar reactie@asz.nl en wij zorgen ervoor dat het magazine alsnog bij u door de brievenbus komt (zo lang onze voorraad strekt). Veel leesplezier!

Reageren?
Vragen of reacties over onderwerpen op deze pagina kunt u sturen naar info@asz.nl.