Bijblijven mei 2009

Algemeen
Centraal telefoonnummer ziekenhuis

De locaties van het Albert Schweitzer ziekenhuis zijn te bereiken via één telefoonnummer: (078) 654 11 11. U kunt vervolgens kiezen voor (1) het maken van een afspraak voor een röntgenfoto in opdracht van een huisarts, (2) het maken of wijzigen van een afspraak bij een arts of (3) voor overige vragen.

Sluiting poliklinieken op feestdagen
Alle poliklinieken van het ziekenhuis zijn gesloten op 1e en 2e Pinksterdag.

Medisch Centrum Strijen
Bereikbaarheid en spreekuren
Molenstraat 23a te Strijen.

De prikpost en spreekuren van het ziekenhuis in Medisch Centrum Strijen zijn gesloten op 1e en 2e Pinksterdag. Buiten deze feestdagen is de prikpost van het Medisch Centrum Strijen iedere werkdag geopend van 08.00 tot 09.30 uur.

Hoortoestellenwinkel op Zwijndrecht
De firma Schoonenberg heeft een hoortoestellenwinkel geopend op locatie Zwijndrecht. Cliënten kunnen in één bezoek een hoortest ondergaan, een consult van de KNO-arts krijgen en een hoortoestel laten aanmeten. De hoortoestellenwinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Mensen kunnen terecht op afspraak; als het rustig is in de winkel, kunnen zij direct geholpen worden. Voor meer informatie of het maken van een afspraak: telefoon 078 – 6259311.

GOED Ridderkerk
De spreekuren van verschillenden specialismen in GOED Ridderkerk zijn gewijzigd. Kijkt u hier voor het actuele spreekurenoverzicht.

Medisch
Radiologie-onderzoek dichtbij huis
Voor radiologische onderzoeken kunt u binnenkort ook terecht bij de mobiele radiologie-unit van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Deze mobiele unit staat vanaf juni afwisselend enkele dagdelen per week bij de buitenpoliklinieken in Strijen en Ridderkerk. Kijk hier voor meer informatie.

Agenda


26 mei  Aandacht voor Wereld Niet Roken dag, locaties Amstelwijck en Zwijndrecht
26 mei  Inloopavond Coeliakie, locatie Amstelwijck
6 juni  Landelijke Dag van de Bouw, locatie Dordwijk open voor publiek
8 juni  Kijkje op de verloskamers, locatie Dordwijk
9 juni  Kijkje op de verloskamers, locatie Zwijndrecht
22 juni  Workshop Goed verzorgd, Beter gevoel, locatie Amstelwijck
25 juni  Inloop informatiemiddag Whiplash, locatie Amstelwijck

Meer informatie kunt u vinden in de Agenda van deze website.