Bijblijven mei 2008

Medisch
Hepatitispolikliniek geopend
Patiënten met chronische hepatitis B of C kunnen vanaf nu terecht op de hepatitispolikliniek op locatie Dordwijk. De hepatitispolikliniek is één middag per week geopend en bereikbaar via telefoonnummer (078) 654 64 64. 

Algemeen
Contracten getekend, bouw kan beginnen
Het ziekenhuis kan op korte termijn beginnen met de bouw van de zogeheten ziekenhuiszone op de locatie Dordwijk als onderdeel van het Gezondheidspark. De aanbesteding is afgerond en alle contracten met een waarde van € 112 miljoen zijn getekend.

Locatie Dordwijk
Bereikbaarheid
Vanaf donderdag 22 mei kan iedereen die naar locatie Dordwijk komt gebruikmaken van de loopbrug over de Karel Lotsyweg om bij de ingang van het ziekenhuis te komen. Dit betekent niet alleen een veilige oversteek, maar ook veel sneller toegang tot het ziekenhuis, omdat de route veel korter is.

Medisch Centrum Strijen
Bereikbaarheid en spreekuren
Molenstraat 23a te Strijen.
Het ziekenhuis houdt hier de volgende spreekuren: Gynaecologie, Kindergeneeskunde, Interne geneeskunde, Longziekten en Neurologie. Ook kunt u hier terecht voor zwangerschapsechografie. Diabetespatiënten kunnen er oogfoto’s laten maken.

GOED Ridderkerk
Uitbreiding spreekuren

Met ingang van 29 mei houden zowel dermatoloog dr. Schuller als chirurg dr. Punt op donderdagmorgen spreekuur van 8.30 uur tot 12.00 uur. Andere specialismen die hier spreekuur houden zijn Interne geneeskunde, Kindergeneeskunde, Neurologie, Longziekten, Ouderengeneeskunde, Rookstoppoli en laboratorium/prikpost. Diabetespatiënten kunnen hier terecht voor het maken van oogfoto’s.

Agenda
Mei/Juni

  • 31 mei Aandacht voor Wereld Niet-Roken Dag, locatie Dordwijk
  • 2 juni Kijkje op de verloskamers, locatie Dordwijk.
  • 10 juni Kijkje op de verloskamers, locatie Zwijndrecht.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de pagina Agenda van deze website.